Gusturile se educa din copilarie. Cum alegi cerceii pentru fetita ta care a crescut?

cercei-copii-aur

Cu siguranta te-ai gandit de multe ori la cum ai vrea sa fie fetita ta ca adult si de aceea te straduiesti sa ii cultivi pasiunile si sa ii dai o educatie cat mai buna. Cu siguranta iti doresti sa fie un om responsabil si capabil sa isi ia propriile decizii.

Tocmai pentru ca te ghidezi dupa aceste valori, credem ca ar trebui sa citesti articolul de mai jos. Iti promitem ca nu o sa iti pierzi timpul cu un alt articol de promovare 😉.

La fel ca tine, credem ca e important sa cultivi pasiunile fetitei tale si sa o inveti de mica sa fie responsabila. Si mai credem ca inclinatia pentru frumos se educa din copilarie si ca nu are nimic de-a face cu tendintele schimbatoare din moda. 

Asadar, cum alegi cerceii din aur pentru fetita ta care a crescut?

 1. Siguranta este prioritara
 2. Cercei aur copii: relatia dintre cercei si pasiunile copilariei
 3. Responsabilitatea se invata din aproape in aproape

Prin articolul acesta ne adresam tie, parintele unei fetite cu varste intre 5 si 11 ani, deci parintele unei fetite aflate la varsta descoperirilor. Cand alegi o pereche noua de cercei de aur pentru copii, trebuie sa tii cont de cateva aspecte practice si estetice. 

 1. Siguranta este prioritara

Cele mai intalnite sisteme de prindere pentru cerceii de copii sunt:

 • Prinderea cu filet / surub si capacel
 • Prinderea cu tortita

Ambele sunt sisteme de inchidere securizate, insa prinderea cu tortita se recomanda bebelusilor si copiilor foarte mici, in vreme ce prinderea cu filet este adecvata domnisoarelor.

De ce? Cerceii cu tortita se desfac mai usor si, daca fetita ta este foarte activa, ii va pierde mult mai repede.   

 1. Cercei aur copii: relatia dintre cercei si pasiunile copilariei

Pe masura ce fetita ta creste, se dezvolta si interesul ei fata de tot ce o inconjoara. Curiozitatea si dorinta de a afla mai mult sunt calitati care ar trebui cultivate prin toate mijloacele. 

Ce vrem sa iti transmitem este ca preocuparea pentru frumos poate fi cultivata inca din copilarie: ducand-o pe fetita ta la muzee, incurajand-o sa picteze si sa-si exprime interesul pentru arta si, bineinteles, cumparandu-i haine si bijuterii in ton cu stilul si interesele ei. 

Tendintele din moda sunt trecatoare dar, daca o vei ajuta sa-si formeze gusturi estetice clare inca din copilarie, cu siguranta va fi o femeie originala si greu de influentat de “asa-zisele trend-uri”. 

In ce priveste cerceii din aur pentru copii, avem pentru fetita ta simboluri frumoase in care sa se regaseasca:

 • Simboluri asociate artelor (pictura, muzica, teatru)
 • Simboluri asociate planetelor si stelelor
 • Simboluri asociate naturii 

Toti cerceii de copii de la IONA sunt lucrati in aur galben, aur alb si aur roz 14K. Avem chiar si cercei de copii cu diamante, prima pereche de cercei cu diamante pentru fetita ta!

 1. Responsabilitatea se invata din aproape in aproape

O lectie importanta in educatia fetitei tale este responsabilitatea. Poti sa o inveti din aproape in aproape cat de important este sa aiba grija de lucrurile ei, incepand cu perechea ei de cercei din aur. 

Ce o poti invata?

 • Sa pretuiasca obiectele pentru valoarea lor materiala si emotionala. Sa inteleaga ca acea pereche de cercei din aur este o amintire pentru toata viata.
 • Sa aiba grija de cercei: cum sa ii scoata din urechiuse, cum sa ii curete cu apa calduta si sapun si cum sa ii puna in siguranta in cutiuta lor IONA.

Speram sa te ajute informatiile noastre. Suntem aici oricand ai nevoie de o pereche de cercei de copii din aur si cu design modern! @iona_jewelry #makegoldcoolagain #iona #iona_jewelry  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *