Haine xxl pentru sezonul rece

Sezonul rece a venit deja si nu mai e mult pana se instaleaza si iarna. Odata cu venirea anotimpurilor reci se schimba si garderoba noastra. Nu numai ca trecem la haine ceva mai groase dar si culorile se mai inchid odata cu venirea frigului si a precipitatiilor. In cazul persoanelor ce poarte haine de marimi foarte mari acesta este un avantaj destul de consistent, dat fiind faptul ca nu mai trebuie sa piarda foarte mult timp cautand culorile sau materialele potrivite.

Haideti sa amintim totusi cateva din culorile si articolele vestimentare de sezon potrivite pentru persoanele supraponderale.

Culori de toamna-iarna pentru hainele XXL

Asa cum aminteam si mai sus, odata cu venirea sezonului rece culorile din garderoaba noastra se mai inchid, inclusiv pentru persoanele care poarte haine masuri foarte mari. Faptul ca persoanele supraponderale ar trebui sa poarte haine inchise la culoare si in anotimpurile calde este un mit. Foarte importante in alegerea unui produs sunt de asemenea croiala si textura materialului. Daca acestea sunt alese corect si sunt insotite de o atitudine corecta atunci cand se imbraca articolul vestimentar, nu este necesar sa alegem culori inchise.Un motiv pentru care ar fi bine sa evitam culorile inchise in sezonul cald,este faptul ca atrag mai multa caldura, acest factor fiind deja un disconfort pentru persoanele supraponderale.

In sezonul de toamna-iarna lucrurile se schimba destul de mult. Temperaturile scad si avem nevoie sa atragem caldura soarelui, asadar o sa alegem din garderoba haine mai inchise la culoare si ceva mai groase. De asemenea acestea vor face fata mai usor si petelor venite odata cu precipitatiile caracteristice sezonului rece.

Articole vestimentare XXL pentru sezonul rece

Vestea buna este ca putem sa purtam aproape aceleasi articole vestimentare, doar ca trebuie sa le alegem ceva mai groase si sa punem o geaca sau un palton pe deasupra. Rochiile sau fustele scurte le vom inlocui cu unele ceva mai lungi si eventual mai groase iar bluzele cu maneca scurta vor fi inlocuite de cele de toamna-iarna, ceva mai groase si cu maneci lungi. Cand vine vorba de incaltaminte, aici sunt ceva mai multe schimbari, cizmele si ghetele inlocuind sandalele, balerinii si pantofii de vara.

In concluzie, chiar daca porti haine de marimi mari, medii sau slim fit, principala regula este ca tu sa te simti bine in tinuta aleasa. Acest aspect iti poate schimba ziua sau iti poate da increderea necesara pentru a infrunta mai usor provocarile zilnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *