Handbal masculin: Potaissa Turda, victorie în ultimul meci din 2021 / HCDS Constanța, lider în Liga Națională – TeamBall

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Potaissa Turda s-a impus vineri în ultimul meci din 2021 al Ligii Naționale de handbal masculin, scor 30-26, împotriva echipei Minaur Baia Mare. După 15 etape, HCDS Constanța se află pe prima poziție în clasament.​

15 etape s-au disputat în această stagiune până la întreruperea competiţiei, iar la finalul acestora HCDS Constanţa este lider, cu 40 de puncte.

Campioana en-titre Dinamo Bucureşti se află pe locul secund, cu 39, dar şi cu un meci mai puţin disputat, restant din etapa a 15-a, cu CSM Bacău, şi programat în 2022. Podiumul este completat de Steaua Bucureşti, cu 36.

Liga Naţională se va relua în 31 ianuarie, cu meciurile din etapa a 16-a.

Între timp, la BT Arena din Cluj-Napoca, naţionala României se va reuni pentru Trofeul Carpaţi, între 26-30 decembrie, cu participarea echipelor Turciei, Elveţiei şi Iranului.

Tricolorii pregătesc preliminariile CM din 2023, tot la Cluj-Napoca, între 7-9 ianuarie 2022, cu echipele Israel, Cipru şi Moldova, informează News.ro.

spot_imgspot_img