Horoscop 2020 pentru luna Aprilie

Vreti sa aflati mai multe despre Horoscopul dvs. din aprilie? Aprilie 2020 este o perioada astrologica caracterizata prin intrarea lui Venus in Gemeni, prima conjunctie Jupiter – Pluto (apare la fiecare 13 ani), intrarea Soarelui in Taur si inceputul retrogradarii anuale a planetei de transformare (Pluto) in Capricorn. Venus in Gemeni, in aprilie 2020, face aluzie la o dorinta tot mai mare de distractie, prietenie si relatii care stimuleaza intelectual; in timp ce conjunctia Jupiter – Pluto (04/04) din Capricorn va pune accentul pe transformarile radicale si etica personala. Citeste intregul horoscop 2020.

Horoscop Berbec Aprilie

In perioada 11 – 27 aprilie, Mercur va tranzita Berbecul; in timp ce Venus va intra in casa a III-a a semnului pe 04/03. Aceste alinieri sugereaza o etapa de activitate mentala intensa pentru nativ. Subiectul poate profita de energia disponibila pentru a-si analiza cu atentie obiectivele vietii; schimbati tonul dialogului intern (fiti amabil cu dvs. insuti); si apropiati-va de adevaratele lor interese.

Horoscop Taur Aprilie

Intrarea Soarelui in Taur, pe 19 aprilie, tinteste spre redescoperirea legaturii cu esenta fiintei. Intrucat Uranus se regaseste si in semnul taurului, vorbim despre o abordare care apare prin ceea ce va face unic, imbratisand originalitatea si spiritul dvs. creator. Luna noua in Taur, pe 22 aprilie, va oferi o oportunitate de a va reinventa la toate nivelurile (nu va fie frica sa inovati) si de a crea o noua scara de valori, adaptata persoanei care sunteti in prezent.

Horoscop Gemeni Aprilie

Venus va intra in Gemeni pe 3 aprilie, oferind nativilor semnului o vivacitate mai mare, securitate personala si farmec. Acest tranzit anunta un anotimp excelent pentru a face legatura cu dorintele sufletului si cu nevoile reale ale fiintei. Pe de alta parte, Luna in Balanta, pe 7 aprilie, va atinge Casa V a Gemenilor, sectorul hartii astrale in care Juno, asteroidul de angajament, isi indeplineste procesul de retrogresie aparenta. Cu aceasta configuratie, este posibil ca unele romante sa se incheie, din cauza unei anumite suspiciuni, din partea fiilor si fiicelor Gemenilor, la ideea asumarii unui angajament sentimental mai mare.

Horoscop Rac Aprilie

Pentru cuplurile zodiei, inceputul retrogradului lui Pluto din Casa VII a Racului, pe 25/04, poate incuraja gelozia, neincrederea si luptele de putere in relatie. In vibratii ridicate, acest tranzit presupune sa va asumati pozitia celuilalt (empatizati), sa verificati ca oferiti cat cereti (incredere), sa depasiti insecuritatile si sa lucrati intr-o relatie de egalitate.

Horoscop Leu Aprilie

Pentru single-urile semnului, intrarea lui Venus in Casa XI (04/03) va activa viata sociala. Intalnirile cu prietenii si colegii, cum ar fi participarea la activitati recreative sau culturale, sunt foarte apreciate si pot fi o usa pentru romantism. Nici flirtul sau initierea unei relatii la distanta cu o persoana dintr-o alta cultura sau cu rezidenta in alta tara nu vor fi excluse.

Horoscop Fecioara Aprilie

La locul de munca, Marte si Saturn raman in casa VI a Fecioarei, astfel incat impulsul de a actiona in acest moment, da posibilitatea de a construi obiective mai mari, pe termen lung. Intrarea asteroidului Pallas in aceasta locatie (Casa VI a Fecioarei), pe 29/04, va va ajuta sa evaluati obiectiv potentialul ideilor dvs. si sa dezvoltati planuri strategice adaptate acestora.

Horoscop Balanta Aprilie

Pentru nativii din Balanta, aprilie 2020 poate fi o perioada deosebit de revelatoare, psihologic si emotional. Faptul ca asteroidul Juno continua sa fie retrograd in semnul echilibrului, presupune nevoia de a analiza unde va veti angaja in viata si daca participand la alte responsabilitati, va lasati deoparte. De asemenea, Luna Plina in Balanta din 07/04 vizeaza rezolvarea conflictului intern, reprezentat de cine sunteti, cine doriti sa fiti, si asteptarile oamenilor din mediul dvs. sau ce este acceptabil social.

Horoscop Scorpion Aprilie

Pluto, planeta conducatoare a Scorpionului, va incepe sa retrogradeze in casa a III-a a zodiei, pe 25/04, reactivand cantari vechi asociate cu persoane din mediul apropiat (frati, vecini). Faptul ca Jupiter se afla si in Casa III din Scorpion indica ca sentimentele negative ar trebui percepute ca dovada a cresterii personale a subiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *