Horoscop 2020 pentru luna Mai

In luna mai, totul in jurul tau va inflori. Nu numai natura, ci mai ales relatiile interpersonale, si pentru cei care sunt prea entuziasti, chiar si cariera lor. Dupa cum dezvaluie horoscopul pentru luna mai 2020 in sine. In aceasta perioada, simtim o influenta puternica a stelelor in ceea ce priveste, de exemplu, chiar dragostea. O anumita parte din aceasta are chiar un subconstient si o genetica a indivizilor. Odata cu debutul lunii mai, ne vom detasa complet de emotiile noastre – indiferent daca sunt pozitive sau negative. Mintea noastra va fi plina de subiecte mai rationale – vom simti nevoia de a studia tot timpul si de a absorbi tot felul de informatii care pot fi utilizate practic. In schimb, dezvoltarea personala, poate din cauza altor circumstante, sa ramana oarecum, dar nu dispare. Anul acesta avem o luna mai buna in acest sens (vezi aici horoscop 2020 complet).

Berbec

Este posibil sa fi avut unele schimbari recente ale inimii sau cel putin a mintii in ceea ce priveste imaginea si aspectul general, dar acum sunteti din nou pe o cale constanta. Mercur s-a redirectionat fata de luna trecuta, asa ca vechile idei si rezolutii se intorc, probabil in bine. Asadar, daca ai renuntat la programul tau de sanatate sau programul de fitness, acum este momentul sa-i chemi pe ingineri si sa revii din nou in forma corespunzatoare.

Taur

Aceasta este o luna buna pentru fitness si bunastarea dvs., iar Soarele de primavara va trece prin zodia dvs., oferindu-va o ascendenta. Mijlocul lunii este cel mai bun moment pentru a merge la cumparaturi pentru ceva care va atrage atentia si ar trebui sa fiti capabili sa luati decizii bune cu privire la ce haine vi se potrivesc mai bine. Desigur, va place superlativul, sau cel putin senzatia de calitate fina, iar vestea buna este ca aveti unda verde pentru a cheltui mult.

Gemeni

Venus care va parcurge semnul, este o imbunatatire a frumusetii cosmice care straluceste doar in acest moment. Efectul este foarte subtil, dar sesizabil pentru toti cei din jurul tau, care apreciaza efortul suplimentar pe care il depui, alaturi de sclipirea speciala din ochi. Foloseste acest lucru in avatanjul tau, imbracandu-te la maxim si probabil incercand ceva mai indraznet decat in mod normal ca sa poti scapa. Cu toate acestea, exista o linie fina care trebuie calcata aici si poate va este mai usor sa obtineti o a doua opinie de la cineva in al carui gust aveti incredere.

Rac

Gasirea abordarii terapeutice potrivite in aceasta luna este importanta pentru a beneficia la maxim de timp. Pe de o parte, ai energie abundenta si cantitatea potrivita de “trezeste-te si du-te“, dar esti si echilibrat, iar o injectie de imaginatie este vitala daca vrei sa ajungi la forma ideala.

Leu

Adoptarea unei abordari mai introspective a rutinei dvs. ar putea fi platita cu stil in aceasta luna. Gasirea a ceva convingator pentru a-ti ocupa timpul umple golurile care altfel sunt lasate in programul tau agitat si te fac sa te simti mai bine in lumea ta. In plus, un masaj sau o sauna poate functiona chiar mai bine decat o meditatie pentru a va ajuta sa luati legatura cu eul interior. Aveti energia si aptitudinea de a beneficia la maxim de oricare dintre aceste abordari in luna mai 2020.

Fecioara

Cu planete importante plasate in zona dvs. de relatie in aceasta luna, probabil va veti intelege mai bine cu alti oameni. Daca folositi Marte pentru a adauga un avantaj putin competitiv la proceduri, ar trebui sa functioneze bine pentru amandoi, atat timp cat marginea nu devine prea ascutita si ajungeti la un argument. Trebuie sa separati sfaturile bune de cele rele si sa faceti un apel la judecata cu privire la aspectul cel mai bun. Cu toate acestea, sunteti in fata oricaror provocari, iar faptul ca aveti pe cineva alaturi va poate oferi curajul de a incerca o dieta sau o terapie la care nu v-ati gandit pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *