Horoscop luni, 31 mai! Zodia care suferă o mare pierdere. Zi complicată pentru mai mulţi nativi – Capital

Date:

Horoscop luni, 31 mai! Zodia care suferă o mare pierdere. Zi complicată pentru mai mulţi nativi

BERBEC   Conjunctura îţi e favorabilă, ziua e plăcută şi ai dreptul la mulţumire şi satisfacţie. Dar, ai o situaţie sentimentală complexă, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar! 

TAUR   Mereu nu îţi place ceva, sau cineva! Poate fi vorba de afinităţi selective, sau de standardele tale prea ridicate. Totuşi, neplăcerea nu e un mod de viaţă. Încearcă să eviţi, ce nu poți accepta! Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai. Totuşi, filosofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună.

GEMENI   Ia-o încet, încet, în această zi de luni parcă eşti un zombi! Nu ai energie nici cât să-ţi faci cafea. Aşa că roagă-i frumos pe cei din jurul tău să te lase în pace, astăzi eşti “out of order”! Evită, sau amînă orice întîlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil. Nu trebuie să faci niciun fel de efort, fizic sau mental. Să facem convenţia că astăzi eşti din sticlă de Murano! Evită să te „spargi”!

RAC   O zi de luni cam incertă, dar pe total, echilibrată. Cu toate că eşti o fire prudentă, astăzi, pe lîngă prudenţă trebuie să adaugi vigilenţă, tact, foarte multa diplomaţie şi chiar un zâmbet!  Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care pote deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar. 

Horoscop luni, 31 mai! Zodia care suferă o mare pierdere. Zi complicată pentru mai mulţi nativi

LEU  O veste primita te bucură foarte tare. E o informaţie de la un amic din străinatate şi poţi primi şi o propunere interesanta. Caracterul tău cinstit şi franc te îndeamnă să încerci ceva nou! Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta a devenit cronică. De asemenea nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu.

FECIOARĂ  O întâlnire mai puţin obişnuită, dar nu poţi spune dacă revederea te-a tulburat, sau nu! Fiind vorba despre niste probleme personale, veştile primite astăzi trebuie analizate cu discreţie. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales.

BALANŢĂ   De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv, dar astăzi te calmezi, dispunerea ordonata a zodiacului te ajuta să faci ordine şi să aduci logica carteziană în gândurile tale. Cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă. Seara favorabilă relaţiilor sociale sau de amor – poate un spectacol, poate o cină în doi. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat, sau întristat, din nimicuri!

SCORPION Profită şi regăseşte-ţi echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Problemele cu  insomnia pot fi rezolvate dacă te relaxezi şi te culci devreme. Şi accepţi schimbarea vremii și a vremurilor! Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverența oarbă este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ți risipi inutil forțele, dacă vezi că nu reușești, schimbă modul de abordare!

Horoscop luni, 31 mai! Zodia care suferă o mare pierdere. Zi complicată pentru mai mulţi nativi

SĂGETĂTOR   Nu te lasa impresionat de vremuri si perspective tulburi, sumbre, concentrează-te şi rezolvă-ţi problemele tale! Nu trebuie să simţi  niciun frâu, nicio frână, în derularea intereselor tale. Horoscopul tău este favorabil. Dar, atenţie la sănătatea ta şi a celor din jur. Poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate este dăunătoare. Protejează-ţi sănătatea, evită oboseala şi fii selectiv în ceea ce mănânci.

CAPRICORN  Domeniul sentimental e afectat, aşa că trebuie să fii mai implicat. În iubire nu există pauze, trebuie sa arzi din tot sufletul, nu cu program, cum ţi-ar placea tie, chiar dacă pare obositor! Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus. Ceva mişcări în faţa ferestrei deschise, dimineaţa, dacă nu este prea frig. Sau poţi fugi cu căţeluşul prin parc, sau, fără cățel. La serviciu, sau unde lucrezi, dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă. Ai dreptate!

VĂRSĂTOR   Cu ajutorul colegilor, prietenilor, familiei, aliaţilor, în general, începi de luni, cum se cade, un proiect, o idee, care te obseda de mai mult timp. Fie un proiect profesional, fie un hobby! Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea problemelor de astăzi. Este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Nu te lăsa impresionat doar de un aspect. Nu fi superficial!  Este momentul să te ocupi de problemele tale administrative. Nu lăsa să se acumuleze probleme mici, care pot deveni probleme mari.

PEŞTI  Calitaţile zodiei, în care spontenaitatea şi umorul sunt de mentionat, te ajuta astăzi să ai succes în domeniul sentimental! În duo eşti aproape de Nirvaña, solo ai o propunere interesantă! Astăzi, dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes. Adevărul este dincolo de tine, vorba filmului. Eşti un peşte din marele banc al celor care au luat împrumuturi, sau leasing…

Horoscop luni, 31 mai! Zodia care suferă o mare pierdere. Zi complicată pentru mai mulţi nativi

NEWS 2.0
www.news20.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related