Horoscop miercuri, 2 iunie. Zodia care învinge mereu! Mare atenție la hiene! Evită decepțiile. Azi trebuie să fii mai prudent – Capital

Horoscop miercuri, 2 iunie. Zodia care învinge mereu! Mare atenție la hiene! Evită decepțiile. Azi trebuie să fii mai prudent

BERBEC   Vorbeşte, nu fi mai enigmatic decât trebuie! Atenţie, azi sunt şi obstacole în calea ta! Chiar dacă primeşti o veste care te face euforic. Este posibilă o schimbare benefică, naturală! Cumpăra acum, mâine îţi va fi aproape imposibil! Pentru că totul se scumpeşte! Sănătatea este în general bună. Traieşte in prezent, fii mai pragmatic şi mai realist, lasă planurile opulente şi strategiile iscusite. Lumea este mult mai primitivă decât poţi tu să-ţi imaginezi, aşa că nu complica lucrurile inutil.

TAUR   Astăzi trebuie să-ţi precizezi poziţia, să te faci auzit, cei din jurul tău să ştie atitudinea şi opiniile tale. Ezitările tale sunt reflexele unor situaţii trecute, dar care, mai contează! Pe de altă parte aspectele şi influenţele dintre Jupiter, Marte, Mercur şi Venus arată, indică, că astăzi poţi avea, fie continuarea mai dificilă a unei mari pasiuni, fie mari probleme în dragoste.

GEMENI  Eşti distrat, preocupat. Treci printr-o perioadă dificilă, poate vremea este de vină, dar cu siguranţă superficialitatea ta şi faptul că laşi totul în ultima secundă. Planifică, nu doare! Ziua de astăzi este, de asemenea, favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, sau tehnologie. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, în general, pentru toţi nativii din zodie. Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil!

RAC  Începi să înţelegi mai bine ce se petrece. Ţi-a luat ceva timp şi resurse, dar rezultatul merită! Eşti înclinat să dai astăzi toată atenţia ta celor aflate, să reacţionezi. Mai aşteaptă… Racii artişti,  şi/sau educatori, învăţători, profesori, sunt mai avantajaţi în aceasată perioadă. Poate unde se apropie vacanţa şi o să scăpe de tembelisme. Nu-ti schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.  Un semn de foc îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură, probabil un Leu generos şi mândru că poate fi de ajutor. In aceasta perioadă ai ceva noroc.

Horoscop miercuri, 2 iunie. Zodia care învinge mereu! Mare atenție la hiene! Evită decepțiile. Azi trebuie să fii mai prudent

LEU    Este cazul să joci la scor alb, la armistiţiu, să fii prudent acasă, în oraș, sau la serviciu. Curajul serveşte când ai şi aliaţi puternici şi eşti sigur de victorie. Atenţie la hiene! Evită decepţiile printr-o atitudine precaută şi o bună evaluare şi verificare a detaliilor. În mod particular, sunt favorizaţi nativii din zodia Leului care desfăşoară activităţi de asistenţă socială, filantropice sau religioase. 

FECIOARĂ   Nu-ţi pierde timpul cu amănunte nesemnificative şi oameni rudimentari. Reuşeşti doar să te enervezi degeaba! Nicio aşteptare nu poate dura la nesfârşit, astăzi poţi primi nişte veşti! Este o perioadă propice pentru implicare in mici sau mai mari cumpărături. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit.  Spatele tău, coloana, nu dă semne de bunăstare, sciatica te cam incearcă, o masea zbârnaie în cap. Numai astăzi, ai răbdare, şi trece doar cum ai mai făcut şi altădată! Umezeala te rugineşte! Sigur, trebuie să iei şi un calmant!

BALANŢĂ   Este bine să-ţi îndrepţi atenţia către asociaţi, parteneri sau colegi, ca să nu ai decepţii mai târziu. Sunt favorizaţi nativii din comerţ, educaţie, învăţământ, medicină şi administraţie. Banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite: din economii, caută în pernă, poate din dividende, poate din depozite. Cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent. 

SCORPION   Serviciul sau problemele de acasă te stresează astăzi mai puţin. Accepţi că trebuie să ignori ceea ce nu poţi controla şi te simţi mult mai bine. Regăseşti plăcuta bucurie de a trăi! În general, trebuie să eviţi ca să pui anturajul în situaţia de a-şi arăta maximum de prostie. Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi vor veni, totuşi, este adevărat că ceva mai târziu decat era prevazut.

Horoscop miercuri, 2 iunie. Zodia care învinge mereu! Mare atenție la hiene! Evită decepțiile. Azi trebuie să fii mai prudent

SĂGETĂTOR   Eşti debusolat, nu ştii la care sfânt să te rogi! Dacă eşti acasă, confuzia te face seducător, dar nu este acelaşi lucru dacă eşti la serviciu! Concentrează-te, ca să nu pierzi bani! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, duşmanii au şi ei problemele lor aşa încât te mai slăbesc un pic. Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie, dacă o ai, sau relaţiilor cu prietenii. 

CAPRICORN   Trebuie să cooperezi, să fii clar, transparent, cu cei cu care lucrezi, la serviciu, sau te distrezi, în oraș. Aşa poţi evita neînţelegerile producătoare de momente jenante, de gafe! Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promoveaza cu curaj interesele proprii. Nu da curs propunerilor persoanelor necunoscute. Prietenii sunt evazivi şi oarecum plictisiţi, dar se văd ceva seri plăcute la orizont, aşa că fă-ţi o rezervă de odihnă şi somn.

VĂRSĂTOR  Ai unele discuții interesante, oportunităţi, atât pe plan profesional cât şi sentimental. Depinde, dacă eşti la muncă, sau, acasă! Analizează cu atenţie înainte să spui da, sau nu! Magnetismul personal este în creştere. O persoană, poate influentă, semn de foc, sau de apă, te poate ajuta. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici în distracţie, sau, dragoste.

PEŞTI   O zi peste care să trecem repede! Da? Nu eşti în cea mai bună stare de spirit şi nici lucrurile nu prea merg. Despre bani… mai bine să nu vorbim! Stai la adăpost, la propriu şi figurat! Astrele favorizează cât de cât  pe nativii din primul decan al zodiei. Dacă eşti născut în al doilea decan al zodiei nu trebuie să aştepţi nimic bun din partea celorlalţi, astăzi trebuie să te descurci singur. Al treilea decan are mici sau mai mari probleme cu sănătatea, cu adaptarea la ritmul cotidian, în special din cauza vremii şi a perderii de energie.

Horoscop miercuri, 2 iunie. Zodia care învinge mereu! Mare atenție la hiene! Evită decepțiile. Azi trebuie să fii mai prudent

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *