Horoscop miercuri, 26 mai. O zodie se loveşte de probleme obsedante din trecut. Nu mai amâna! – Capital

Horoscop miercuri, 26 mai. O zodie se loveşte de probleme obsedante din trecut. Nu mai amâna!

BERBEC    Fredonezi în mintea ta o melodie, eşti obsedat de ea. Şi de îmbunătăţirea calităţii vieţii tale! Este bine, urmează-ți intuiția. Ajută-ți, dacă poți, prietenii și rudele. O zi, pe total, bună! Astăzi ai prilejul de excepţie să discuți cu o persoană deosebită. Priveşte, în jur, cu atenţie, oamenii de calitate nu sar în ochi. O zi bună, care poate deveni şi mai bună dacă gândeşti pozitiv şi nu te repezi. Mai pe seară, o veste bună despre o călătorie şi nişte bani. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte în analiza atentă a descrierii faptelor, aşa că analizeaza situaţia cu multă atenţie.

TAUR  Așteaptă puțin, reflectează cui folosește ”ingineria” cu care te confrunți. Poate reușești un compromis, participarea ta la succes. Nu scoate imediat tunurile cele grele, întâi negociază! Poate că ar fi bine, dacă îţi permite punga, să faci cumpărăturile direct de la producător – măcar şti ce cumperi. Ei, era doar o propunere! Proiectele începute astăzi pot aduce rezultate excelente. Dar trebuie să le începi. Perioada îţi este prielnică, în general; cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, astazi poți evita neplăcerile. O şedinţă, briefing, sau o adunare îţi poate da unele indicii preţioase.

GEMENI  Conjunctura te sfătuieşte să foloseşti tehnici, strategii de colaborare, de lucru, în echipă. Uită-te puţin în jurul tău, poţi să găseşti posibili parteneri competenți, viitori aliaţi loiali. Astăzi coopereaza, dar atenție la confesiuni. Nu te lega la cap, dacă nu te doare. Concentrează-te, lasă confuzia pe alta data. Confuzie care iți stă bine uneori. Nu trebuie să schimbi nimic din proiectele pe termen lung.  Aspectele favorabile din casa a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără cheltuieli mari, sau nejustificate.

Horoscop miercuri, 26 mai. O zodie se loveşte de probleme obsedante din trecut. Nu mai amâna!

RAC  Ia-o mai ușor, redu puțin ritmul de activitate. Nu exagera cu nimic, mai ales cu efortul fizic. Îngrijește-ți mânile, protejeaqză-le contra frigului, sunt de natura zodiei tale. Pe seară, nu lua și nu da bani cu împrumut! La serviciu poate și acasă ceva s-a încurcat şi lumea aşteaptă să rezolvi tu. Un coleg de la serviciu iţi solicită astăzi ajutorul. Fă tot posibilul, pentru că stelele spun ca ajutorul dat se va intoarce înzecit. Configuraţia astrologică nu este foarte prielnică în abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice. Aşa că lasă pe altă dată, poate pe săptămâna viitoare! Totuşi, o seara plăcută!

LEU  Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. O zi plină de pasiune, aşa că poţi profita. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că pari a fi într-o stare senină şi… fără colți! Eşti făcut din pulbere de stele. Astăzi eşti cât poţi tu de interesant, vesel şi inteligent – convinge-i de aceasta şi pe cei din jur. După o dimineaţă densă şi evident obositoare, stelele îţi recomandă să te relaxezi, să faci puţin sport, poate alergătură prin parc, poate sală, poate sauna. Uneori ai nevoie de puțina solitudine. Leul este un prădător comod, pândește 99% și vânează 1%. Așa că.. pândește!

FECIOARĂ   Zilele grele se pare că au trecut. Astăzi te descurci. Sunt şi unele oportunităţi, nu le lăsa să-ţi scape! Fii mai detaşat, mai relaxat, în interiorul tău eşti tensionat şi asta se simte! La serviciu este încă o perioadă calmă fară prea mult de lucru. Pe seară o veste despre o excursie şi ceva petreceri. Aspectele benefice sunt in cumpană astăzi cu influenţe mai puţin favorabile, asa că ai astăzi o zi obositoare, dar plăcută! La serviciu, sau unde activezi, fii pragmatic şi nu contrazice şefii şi colegii seniori. Un zâmbet cu subînţeles este mult mai indicat. După program cheltuieşti ceva bani, nu prea mulţi, dar îţi acoperi o parte dintre facturi și te și distrezi puțin.

Horoscop miercuri, 26 mai. O zodie se loveşte de probleme obsedante din trecut. Nu mai amâna!

BALANŢĂ   Ai făcut unele progrese, evoluezi bine și cei din jurul tău apreciază acest lucru. Trebuie, în plus, să gestionezi mai bine veniturile și cheltuielile, fără risipă, dar și fără zgîrcenie. De dimineaţă ai impresia că este o zi cam amestecată, dar trece repede, şi devine doar o amintire. După amiaza asta o poţi petrece făcând ceva sport, dacă ai curte, ca să te relaxezi, scoţi toxinele şi poţi să mai dai jos din kilograme. O zi plăcută, până la urmă, în care totul pare echilibrat și normal. Necazurile au încetat, norocul îţi surâde din nou. Te simţi bine şi poți să zâmbeşti tot timpul!

SCORPION O zi bună ca să te apleci asupra unor situații, sau lucrări lăsate neterminate. Mai ales una dintre ele te obsedează de ceva timp. Nu mai amâna, nici nu costă mult, nici nu îți ia mult timp. Promovează propriile interese, bazându-te pe prietenii vechi. Astăzi eşti plin de energie – energia de care ai atâta nevoie. Pe de altă parte este bine să foloseşti cât mai multe ocazii şi să te relaxezi. Pe total: o zi bună, fără mari probleme. Stăpâneşte-ţi remarcile ironice şi criticile la persoană. Vremea și vremurile în schimbare iţi dau nelinişti care nu sunt ale tale. Scutură-te de ele şi regăseşte-ţi optimismul şi buna dispoziţie!

SĂGETĂTOR   Este imposibil să controlezi totul, să întorci orice situație în favoarea ta. Stabilește o scară de priorități a intereselor tale. Apoi, chiar de astăzi, urmează neabătut foaia de parcurs! Nu rata ocaziile din cauza comodităţii sau a prudenţei caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Este relativ greu, dar nu imposibil. Astăzi ai uşurinţă în exprimare. Regăseşti un obiect pe care l-ai crezut pierdut. Totul se rezolvă bine, din fericire. Nu fii naiv, nu da crezare tuturor bârfelor şi zvonurilor.

Horoscop miercuri, 26 mai. O zodie se loveşte de probleme obsedante din trecut. Nu mai amâna!

CAPRICORN  Astăzi, ideile și sugestiile tale pot fi bine primite unde activezi. Spiritul tău perfecționist poate găsi soluții ergonomice în muncă. Ocupă-te un pic și de creșterea calității vieții tale! Sinceritatea şi spontaneitatea ta cuceresc imediat, doar ai tot interesul să fi plăcut de colegii de la serviciu. Mai ales dacă ești cu munca la domiciliu, colegii sunt familia! Lucrurile sunt foarte clare şi simple dacă doreşti să te simţi bine astăzi. Zâmbeşte şi soarele va străluci din nou! Nu e greu! „Festina lente”, grăbeşte-te încet, sau graba strica treaba!

VĂRSĂTOR   Zi de stabilitate și de confirmarea unor legături sociale. Nu te grăbi să tragi concluzii, lucrurile sunt în continuă mișcare, situația se derulează în continuare. Fi atent, dar prudent! O zi plină de satisfacţii pentru tine. Cei din jur recunosc că ai dreptate și îţi acceptă argumentele. O zi calmă şi fără prea mult efort. Te simţi excelent, puţin obosit, iar la serviciu lucrurile par că merg mai bine. Horoscopul îţi arată că astăzi nu trebuie să începi nimic nou, mai ales in domeniul serviciului, sau să faci cheltuieli exagerate. Ordine şi disciplină! Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate. Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale sentimentale. Ai timp, în sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.

PEŞTI   Poți să obții consensul într-o problemă de familie, de interes colectiv. Depinde cum prezinți soluția. E mai bine să spui ”să câștigăm cu toții”, decât ”să participăm cu toții la pierdere”! Ești foarte aglomerat, ai mult de munca şi niciun spor. Dimineaţa este dedicată în special lucrărilor urgente în care poți risipi multă energie. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare. Cerul înstelat deasupra şi adevărul in inimă – dacă adaugi și puţin mai multă dragoste ai tabloul zilei de astăzi pictat de astre. Mai multa prudență nu a stricat nimănui.

Sursa foto: Dreamstime

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *