Horoscop vineri, 21 mai. E cea mai sinceră zodie. Îți spune mereu totul în față. Ai mare grijă la accesele de sinceritate – Capital

Horoscop vineri, 21 mai. E cea mai sinceră zodie. Îți spune mereu totul în față. Ai mare grijă la accesele de sinceritate

BERBEC  Poţi să te implici în discuţii realiste despre viitor, la serviciu sau acasă, este momentul să faci planuri de toamnă, de sezonul rece. Ai potenţial şi ai şi noroc, este sărbătoarea Sf Constantin și Elena, praznic împărătesc! Veşti bune despre rude sau prieteni! Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte bine formulată este mai uşor ascultată. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, investiţiile, titlurile de valori, proprietăţile.  O zi în care trebuie să dai dovadă de conservatorism. 

TAUR   Dimineaţa, la serviciu, o discuţie pe teme profesionale cu seniori experimentaţi te luminează în unele privinţe. Paradoxal e că te lămureşti în ceea ce priveşte problemele tale sentimentale! Ziua de vineri, Sf. Împărați, este benefică şi aduce realizări şi noroc. Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice, sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. 

GEMENI  Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, mai diplomat. Încearcă să convingi anturajul prin paşi mici, fără să te grăbeşti când nu trebuie. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Posibile, la un procent din zodie, succese neaşteptate în carieră. Vineri, praznic împărătesc, nu uita să feliciți pe Elene și Costici – cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt preponderent favorabile. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. 

RAC  Astăzi eşti atras de anumite proiecte sociale, idei excentrice, neobişnuite. Recompensa eforturilor tale este aproape, mai ai puţintică răbdare! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incercă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa, este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Este o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Poţi schimba şi/sau găsi un nou loc de muncă sau o afacere nouă. Astăzi, vineri, de Sf. Constantin și Elena, trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. 

Horoscop vineri, 21 mai. E cea mai sinceră zodie. Îți spune mereu totul în față. Ai mare grijă la accesele de sinceritate

LEU   Poţi să ai o surpriză plăcută, îţi dai seama că ai mai multe şanse decât credeai, pentru că este vineri, Sf. Mari Împărați și întocmai ca Apostolii! Ţi se ridică o ceaţă de pe ochi şi vezi lucrurile clare, cum se poate rezolva cutare sau cutare problemă! Zâmbeşte frumos şi arată-ţi colţii. Este de ajuns! Ziua de astăzi este o perioadă benefică şi revigorantă. Primeşti şi dăruieşti multă afecţiune. Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru afacerile de – şi în familie. 

FECIOARĂ   Este benefic să-ţi urmăreşti linia dreaptă a propriilor interese, corect şi logic, fără să te expui posibilelor capcane ale unui drum mai scurt. În profesie, dar şi în viaţa sentimentală! O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să pierzi un lucru la care ţii mult. Sinceritatea te salvează in extremis în această zi de vineri, Sf. Împărați. Atata timp cat Mercur este afectat ar trebui să-ţi supraveghezi accesele de sinceritate… tulburătoare. Totuşi zodia face şi unele configuraţii şi aspecte bune – deci ai o perioadă relativ favorabilă!

BALANŢĂ  Realismul şi echilibrul proprii zodiei te feresc astăzi să te rătăceşti pe drumuri care nu duc nicăieri. Nu este nicio grabă, mai ai ceva timp să găseşti soluţia corectă şi profitabilă! Ziua de vineri, Sf. Împărați Constantin și Elena trezeşte o bruscă dorinţă de afirmare şi de relaţii sociale. Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili. Astrele emit comunicate: sănătatea îţi este bună, viaţa personală – aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă.  Per total: rezultate relativ bune în domeniul personal şi al relaţiilor umane.  

SCORPION  Vremea pare frumoasă, dar tu eşti prea obosit, nu trebuie să te enervezi inutil! E o situaţie obiectivă, nu te stresa, păstrează-ţi calmul şi aşa poţi găsi soluţia optimă problemelor tale! Mofturile şi capriciile pe care le faci, ca să nu mai vorbim de energia pe care o risipeşti în acest scop sunt demne de o cauză mai bună. De asemenea, poţi finaliza în condiţii bune afacerile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Aspecte uşor nefavorabile la bani, dar foarte bune la dragoste şi sănătate. O vizita la mecanicul auto, sigur, dacă ai maşină, că nu o să te duci cu metroul, si una la banca. Cheltuiesti, deci existi, chiar dacă anturajul zice că eşti zgârcit! Nu-ţi schimba intenţiile, în această zi de vineri, praznic împărătesc, tenacitatea aduce succes !

Horoscop vineri, 21 mai. E cea mai sinceră zodie. Îți spune mereu totul în față. Ai mare grijă la accesele de sinceritate

SĂGETĂTOR  Încearcă să-ţi precizezi mai bine strategia. Ce vrei, de fapt? Bani! Banii sunt un mijloc, nu un scop! Iar unele lucruri nu se cumpără cu bani, nici trăirile, emoţiile, evoluţia spirituală! Mai multe aspecte minore benefice arată că lucrurile pot merge şi bine. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat orele de lucru îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. 

CAPRICORN Astăzi îţi poţi satisface nevoia de siguranţă personală, poţi să obţii un sprijin, financiar şi logistic, pe o perioadă medie. Eşti un supravieţuitor pragmatic, ca majoritatea Capricornilor! Primele ore de serviciu, de activitate, îţi aduc surprize, dintre care unele chiar plăcute. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, poţi pleca în scurte călătorii – mai curând delegaţii. O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de vineri, Sf. Împărați, să fie pentru un procent dintre nativii din zodia Capricornilor benefică, totuşi. Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. 

VĂRSĂTOR  Se pare că alergi după mai mulţi iepuri în acelaşi timp! Ştii că n-o să prinzi niciunul, dar te-ai trezit alergând. Astăzi reflectează, gândeşte-te mai mult, nu doare, altfel pierzi timp şi bani! Deci, poti avea succes in profesie sau meserie, sau la şcoală, ai mai multă energie dacât în mod normal. Un ajutor neaşteptat. Cineva din anturaj, semn de foc, sau de apă te ajuta cu un scop (sau chiar dezinteresat) sa rezolvi o problemă care îţi părea „misiune imposibilă”. 

PEŞTI  Ai ceva de sărbătorit, poate Sf. Împărați Constantin și Elena, aşa că horoscopul s-a hotărît să pună capăt unei dimineţi de efort şi-ti îndrumă paşii, spre seară, spre un loc unde te poți distra foarte bine! Poate acasă, în barul din bucătărie, poate la o terasă. In această perioadă este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Eşti vulnerabilă sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează.  

Horoscop vineri, 21 mai. E cea mai sinceră zodie. Îți spune mereu totul în față. Ai mare grijă la accesele de sinceritate

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *