Hotel Cozia Caciulata

Turistii interesati sa petreaca un sejur la Hotel Cozia Caciulata pot alege una din ofertele puse la dispozitie, in functie de nevoi si de durata sejurului. Indiferent ca alegeti sa petreceti aici o saptamana sau doar o noapte, preturile sunt convenabile, iar pachetele promotionale acopera un anumit numar de tratamente si mesele zilnice. Turistii asigurati pot folosi aceste servicii si in cadrul hotelului, alaturi de alte proceduri platite.

Hotel Cozia Caciulata face parte din Complexul Balnear Cozia, alaturi de hotelurile Oltul si Caciulata si este renovat la standarde de inalta calitate. Anual ii trec pragul sute de turisti si pana acum a asimilat recenzii online pozitive.

Hotelul are trei stele si dispune de un numar de 196 de camere duble. Totodata, daca vin intr-un grup mai mare, cu toata familia, turistii pot opta si pentru unul din cele 6 apartamente. Atat camerele duble cat si apartamentele sunt dotate cu bai cu dus, telefoane internationale, minifrigidere si televizor color. Oaspetii pot sa isi depoziteze bunurile de valoare intr-un seif disponibil in fiecare camera, in cele mai bune conditii de securitate.

Cele 6 apartamente mai contin un living si un dormitor. Daca aveti nevoie de servicii de spalatorie si curatatorie, Cazare Hotel Cozia Caciulata vi le va pune la dispozitie. Hotelul dispune de parcare proprie si ascensor.

Daca doriti sa faceti tratament, este important de stiut ca procedurile medicale nu sunt incluse in ofertele de cazare decat de luni pana vineri. Hotelul va pune la dispozitie urmatoarele conditii de tratament: o baza de tratament ultramoderna, un aqua parc cu tobogane, o piscina acoperita si una in aer liber, o sala de agrement si serviciu masaj. De asemenea, aveti la dispozitie cabinete medicale pentru diverse intervenitii si urgente. Accesul la aqua parc si la piscinele din complex se face contracost.

Pentru oaspetii de la Hotel Cozia Caciulata, restaurantul ofera menuri standard, traditionale si cinci meniuri dietetice. Pentru asigurarea celor mai bune conditii pentru turisti, hotelul nu accepta accesul cu animale de companie.

Pe langa restaurant, hotelul mai pune la dispozitia turistilor un bar de zi si o sala polivalenta. Aceasta poate gazdui diverse evenimente, in functie de nevoi. Astfel, pot fi organizate aici: conferinte, seminarii, simpozioane, traininguri, vernisaje si diverse alte evenimente.

Pretul unei camere single pentru o noapte porneste de la 209 lei si acopera si bonurile de masa in valoare de 55 de lei, la restaurantul hotelului. In functie de perioada in care alegeti sa petreceti cateva zile aici, fie la inceputul anului, fie in perioada sarbatorilor de Paste sau spre vara, preturile oscileaza si la fel si pachetele oferite.

Se recomanda alegerea optiunii care vi se potriveste cel mai bine, mai ales daca veniti la tratament. Apele termale, atermale si minerale de la statiunea balneara Calimanesti-Caciulata sunt recunoscute pentru efectele vindecatoare la nivelul afectiunilor cronice si curele disponibile se fac in functie de recomandarea medicului.

Baza de tratament de la Hotel Cozia Caciulata este ultramoderna si permite efectuarea unor proceduri de tratament conform celor mai avansate standarde. Curele interne si cele externe pot fi realizate in functie de disponibilitatea si capacitatea bazelor si a piscinelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *