Hrană umedă pentru pisici: cum să o alegi și ce beneficii îi oferă felinei?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cauți o hrană umedă pisici, pe care să i-o dai felinei tale și despre care să fii sigur că are în componența sa nutrienți potriviți pentru o dezvoltare armonioasă? Având în vedere că gama de produse de pe piață este una foarte variată, nu te grăbi să iei o decizie și studiază cât mai multe variante, până ajungi la cea ideală!

Cu siguranță pisica te va iubi și mai mult după ce va gusta din delicioasele conserve sau plicuri! Alege hrana umeda pisici: https://www.novafood.ro/hrana-umeda-pisici/  de cea mai bună calitate, pentru a-i oferi prietenului tău necuvântător toți nutrienții de care are nevoie.

Hrană umedă pisici, mereu un deliciu culinar

Hrana umedă este adorată de către toate pisicile datorită gustului său deosebit, precum și datorită aromei pe care o are. Fie că este cu pui, cu vită, cu miel sau cu pește, mâncarea din această categorie este una delicioasă pentru feline și dacă ar putea, ar consuma-o zi de zi, la fiecare masă. De preferat este să ai grijă la cantitatea de hrană umedă pe care i-o oferi, însă, pisicii, pentru a evita ca aceasta să mănânce prea mult.

Vârsta contează

Înainte de alegerea plicurilor sau a conservelor, ține cont și de vârsta pisicii tale. Dacă unui pui îi poți da hrană umedă până când începe să poată mânca doar boabe uscate, unei pisici adulte este suficient să îi dai hrană umedă o dată pe zi sau o dată la 2 zile, alternând-o cu boabele uscate. În același timp, atunci când ajunge la maturitate, pisica ta are nevoie de mai multă hrană umedă mai ales dacă dantura sa nu îi mai permite să mănânce hrană uscată.

Din ce rasă face parte pisica ta?

Un alt aspect care contează în privința mâncării umede este rasa din care face parte pisica ta. Documentează-te despre specificitățile rasei, pentru a înțelege cât mai bine ce ingrediente să conțină plicurile și conservele pe care le cumperi. Anumite pisici sunt mai pretențioase decât altele, însă mereu trebuie să le oferi nutrienții necesari pentru o dezvoltare armonioasă.

Beneficii

În ceea ce privește avantajele de care are parte animalul tău de companie atunci când îi oferi hrană umedă, iată doar câteva dintre ele:

  • hrana umedă este hidratantă, fiind indicată pentru felina ta mai ales când nu bea suficientă apă;
  • conservele și plicurile sunt gustoase și au un miros specific, îmbietor;
  • poți hrăni ușor pisica în primele luni de viață, dar și atunci când ajunge la maturitate;
  • poți alege dintre numeroase sortimente de hrană umedă: pe bază de pui, vită, miel sau pește;
  • poți cumpăra fie monoporții, fie cantități mai mari, în funcție de cum îți este cel mai comod.

Din punct de vedere nutritiv, hrana umedă conține ingredientele esențiale de care pisica ta are nevoie pentru a crește frumos, așa că tot ce trebuie să faci este să găsești produsul care să întrunească toate elementele potrivite animalului tău de companie.

Comandă online hrana umedă

Un mod interesant de a economisi timp și bani este acela de a comanda hrana umedă pentru pisica ta direct de pe Internet. Online ai la dispoziție atât descrieri detaliate, cât și mai multe brand-uri din care poți alege, astfel încât să fii sigur că iei decizia potrivită. Comanda îți vine acasă, în doar câteva zile după ce o plasezi pe Internet.

NovaFood.roîți oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de conserve și plicuri special concepute pentru pisica ta. Tot pe acest site găsești și hrană uscată, dar și mâncarea potrivită pentru câinele tău, fie că este vorba despre cea umedă ori despre cea uscată. Alege conserve caini Nova Food și oferă-i câinelui tău toți nutrienții de care are nevoie pentru o viață sănătoasă.

Date de contact:

E-mail: office@novafood.ro

Telefon: 0724239215

spot_imgspot_img