Huawei revine cu un nou val de reduceri disponibile doar în acest weekend

Dani Oțil este gazda acestui weekend plin de reduceri

 

București, 14 mai 2021- Huawei Consumer Business Group revine cu o nouă serie de reduceri sub umbrela Huawei Tech Talk. De această dată, consumatorii vor avea parte de un final de săptămână interactiv, găzduit de Dani Oțil. Astfel, începând de azi, 14 mai și până duminică, 16 mai, aceștia vor putea urmări pe canalele de social media  (Facebook și Instagram) ale lui Dani prezentările produselor din oferta de weekend.

 Sub umbrela evenimentelor Huawei Tech Talks, conceptul Weekend Flash Sales aduce reduceri substanțiale la diferite produse disponibile pe noul magazin online www.huaweistore.ro, cu prețuri începând chiar și de la 9,99 lei. Săptămâna aceasta, reducerile vor fi anunțate pe paginile de Instagram și Facebook ale invitatului special, Dani Oțil și vor fi disponibile tot weekendul, astfel că iubitorii de tehnologie vor avea parte de unboxing-uri pentru diferite produse ce pot fi găsite pe Huawei Online Store.

Vedetele acestui weekend pe https://huaweistore.ro sunt produsele din categoria PC & tablete cu reduceri substanțiale, în limita stocului disponibil.

Reducerile disponibile în acest weekend pentru notebook-ul MateBook X, varianta Forest Green, sunt în valoare de 2.500 de lei, astfel prețul laptopului ajunge la 4.999 de lei, de la 7.499 lei . De asemenea, tableta MediaPad T3 10 dispune de o reducere  de  250 de lei, prețul final ajungând la 599 de lei, în timp ce MediaPad T5 LTE are parte de o reducere de 250 de lei, ajungând la 599 de lei, iar MediaPad T5, varianta WiFi, dispune de o reducere de 350 de lei și ajunge la prețul final de 749 de lei.

 

Pentru a beneficia de aceste reduceri, consumatorii interesați trebuie să intre pe www.huaweistore.ro, să adauge produsul în coș și să finalizeze comanda. Cei care doresc să vadă mai multe detalii despre aceste produse sunt invitați să urmărească postările lui Dani Oțil care va avea filmări speciale în acest sens.

Toate produsele din ofertă, începând cu cele la prețul de 9,99 lei au stocuri limitate. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://consumer.huawei.com/ro/offer/. Ofertă supusă unor termeni și condiții, nu se poate cumula cu alte cupoane sau vouchere.

Noul magazin www.huaweistore.ro a fost lansat la sfârșitul lunii aprilie și oferă numeroase avantaje precum livrare gratuită, posibilitatea de plată numerar la livrare fără taxe suplimentare,  înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *