Idei bune pentru un link building de calitate in 2020

internet browser

Backlinkurile sunt importante pentru optimizarea si prezenta in motoarele de cautare. Fara indoiala, daca vrei sa faci link building serios, de calitate, ar trebui sa-ti revizuiesti permanent strategiile si sa-ti imbunatatesti continutul publicat cu backlinkuri. Ar trebui sa incluzi strategiile de creare backlinkuri in planul tau de dezvoltare.

Backlinkurile sunt ca o moneda valoroasa pe internet. Cu cat site-ul tau are mai multe linkuri de pe site-uri cu autoritate mare, cu atat sansele tale de avansare in motoarele de cautare sunt mai mari. Mai mult, profesionistii SEO spun, de asemenea, ca 75% din optimizarea motoarelor de cautar este link building-ul si doar 25% sunt factori on-page.

Iata cele mai bune strategii de luat in considerare in 2020 pentru construirea de backlinkuri.

– Guest posting

Guest blogging reprezinta forma generala a construirii linkurile, in prezent. Acest concept este destul de usor de inteles si de abordat. Pentru asta, ai nevoie de prospectare, identificarea perspectivelor (prospectilor), atingerea perspectivelor (prospectilor).

– Contracte sau retele existente

Daca tu sau firma ta este parte a unei asociatii, industrii sau organizatii locale, aceste domenii pot fi, de asemenea, o sursa buna de link-uri. Furnizorii tai de produse pot avea o pagina speciala pentru linkuri utile.

– Reclamarea linkurilor

Aceasta strategie functioneaza pentru brandurile mari. Acest lucru ajuta la revendicarea instantei de a fi mentionat pe internet si ajuta la obtinerea de rezultate pentru site-ul respectiv.

– Tehnica Zgarie-nori

Poti crea continut bun prin folosirea unor imagini potrivite, prin cresterea numarului de cuvinte din articolele publicate, linkuri mai bune, citate ale expertilor, infogratice si multe altele.

– Linkuri de resurse

Unele site-uri au pagini de tip “Linkuri utile” sau “Resurse utile”. Daca te poti strecura prin aceste liste de linkuri, atunci acest lucru poate fi benefic si eficient pentru construirea de backlinkuri.

– Continut Link Bait

Linkbait-ul este despre continut creativ in strategiile de continut. In acest caz trebuie sa creezi continut care poate atrage clickuri. Astfel, vei putea crea usor linkuri. Cand aceasta strategie este perfect implementata, continutul linkbait poate deveni viral, ceea ce e un plus incredibil.

– Urmareste tendintele si opiniile recente

Trebuie sa abordezi cele mai recente subiecte si sa creezi idei care te pot lega nisa de acelasi subiect. Acest lucru se intampa pentru ca trendurile Google actioneaza ca o piata buna pentru a sti “ce este in trend/ de actualitate”.

Vrei sa publici continut si sa construiesti linkuri spre site-ul tau, gratuit? Vino pe unlink.ro. Inscriere gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *