Idei de activități de familie în jurul Bucureștiului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Bucureștiul este un oraș ce are multe de oferit, însă, deși este raiul tinerilor din punct de vedere al vieții de noapte, pentru familii poate fi puțin copleșitor. Dacă ești în căutarea unor activități de familie pe care le poți urma în București, sau în jurul orașului, ai ajuns unde trebuie pentru că avem câteva idei inedite pentru tine! Sigur nu te vei plictisi și vei putea testa câte ceva nou în fiecare weekend!

O vizită la centrul de echitație din Dâmbovița

Știai că lângă București, în comuna Tărtășești, există un centru de echitație cu cai de rasă cu rezultate foarte bune în competițiile sportive naționale și internaționale? Vei putea interacționa cu fiecare cal în parte, te vei putea aventura călare, alături de instructori cu experiență care îți vor povesti despre activitatea lor de zi cu zi și despre lumea fascinantă a cailor. În plus, poți opta și pentru o ședință foto în acest cadru mirific. Nu ai cum să spui nu la activitati Bucuresti de acest tip!

Cursuri de autoapărare pentru adulți și copii

Nu se știe niciodată când o persoană se poate apropia de tine pe stradă cu gânduri nu tocmai bune și e bine să fii pregătit/ă. Cursurile de autoapărare reprezintă nu doar o idee bună, ci și una extrem de distractivă. Gândește-te cum vei învăța în familie, tehnici de luptă pentru a vă putea apăra de potențiali agresori. Partea bună este că nici nu trebuie să vă deplasați în afara Bucureștiului, pentru că există multe săli de arte marțiale în oraș. 

Escapade în jurul Bucureștiului

Când te obosește agitația din București, îți poți lua familia, poți urma în mașină sau în tren (varianta mai rapidă, de cele mai multe ori) și puteți da o fugă la munte! La o aruncătură de băț sunt stațiunile de pe Valea Prahovei, iar dacă alegi să mergi și mai departe, să știi că te așteaptă multe activitati Brasov pe care le poți testa – de la cazări în cabane de poveste sau conace, la drumeții sau tururi cu bicicleta. După un weekend la Brașov, te vei întoarce la București cu bateriile încărcate!

O provocare în familie la Escape Room

Ne reîntoarcem la București pentru un joc de escape room în cele mai misterioase camere din oraș. Dacă familia ta este competitivă și are un spirit de observație dezvoltat, vă puteți încerca norocul la o astfel de activitate. Iar dacă vă place, o puteți repede de ori câte ori avem chef pentru că există mai multe camere și implicit, tematici. Cu toate acestea, nu recomandăm această experiență copiilor cu vârsta de sub 10 ani. Puteți însă să lăsați copiii la bunici și să vă bucurați voi de o astfel de activitate, în cuplu.

Sunt atât de multe activități în București și în apropiere încât nu ai cum să te plictisești. Timp să ai ca să le poți parcurge pe toate! În momentele în care nu știi ce să mai faci, îți recomandăm plimbările fără o destinație anume – ieși pur și simplu pe ușă și lasă-te pierdut pe străduțele Micului Paris. Vei fi surprins de comorile pe care le vei găsi.

spot_imgspot_img