Idei de decorare pentru camera de zi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Camera de zi este una dintre cele mai utilizate încăperi din casă. Este probabil locul în care vă primiți oaspeții și vă relaxați cu familia. Cu puțin know-how în materie de decorare, această cameră poate fi la fel de frumoasă pe cât este de funcțională, concentrându-se pe confortul și fericirea locuinței dvs.

Un alt aspect al decorului casei care face parte din acest decor de living este ideea de a combina culorile și texturile. Acordând ceva timp pentru a explora diferite combinații decorațiuni interioare, vei putea găsi o schemă de culori sau un stil pe care știi că vrei să îl folosești, apoi tot ce rămâne este să decizi care este cea mai bună culoare, dimensiune și formă care să se potrivească cu tema ta. Odată ce acest lucru este finalizat, este timpul să vă decideți asupra pieselor decorative pentru decorul camerei de zi.

Luați-vă timp să vă gândiți la modul în care doriți să decorați pereții și la mobilierul de care aveți nevoie pentru a crea o cameră care să funcționeze cel mai bine pentru dumneavoastră. Apoi umpleți-o cu plante, tablouri și obiecte speciale și lăsați-le să vă reflecte stilul personal.

Cu sărbătorile agitate, uneori se uită de decorarea pentru sezonul de sărbători. Există mai multe decorațiuni pe care le puteți folosi pentru a vă decora casa în mod eficient. Aveți diferite modalități de a face acest lucru și una dintre ele este prin utilizarea lumânărilor. Nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani pentru a obține niște lumânări decorative. Încercați să experimentați diferite idei în jurul casei și fiți creativi în acest sens.

Imagini cu o cameră de zi decorată în culorile alb și gri pentru a crea un aspect proaspăt și nou pentru casă. Culorile curate și clare funcționează bine împreună și creează un spațiu relaxant.

Căutați mai multă inspirație pentru camera de zi?

1. Folosiți un covor ca bază a schemei de decorare a camerei de zi. Este mai ușor decât pare să adaugi un covor și să actualizezi instantaneu aspectul spațiului tău. Covoarele pot fi găsite în multe forme, dimensiuni și materiale diferite, de la stiluri tradiționale din lână la covoare de zonă mai artistice realizate din fibre naturale precum bumbacul sau iuta.

2. Folosește perne boho. Designul interior boem este despre a te lăsa liber și a te distra. Există o mulțime de decorațiuni pe care le poți folosi pentru a obține un vibe boem, dar una dintre cele mai importante sunt pernele. Poți alege din sute de idei diferite pe Pinterest.

Cum să crești potențialul livingului

Cu atât de multe idei de decorare pentru camera de zi din care să alegi, este greu să alegi doar una. De la o bibliotecă sau o oglindă mare, până la o piesă de mobilier uimitoare, puteți găsi inspirație într-o varietate de locuri. Cu atât de multe idei disponibile la îndemână online, de ce să nu le dai o privire și să vezi cum crește potențialul sufrageriei tale?

Două oglinzi plasate strategic vor da un aspect mai mare camerei. Un abajur făcut dintr-o tobă, o sticlă goală sau o cutie de conserve și o ramă de tablou pot da camerei un aspect atrăgător. Folosiți-vă imaginația și folosiți resturi pe care le aveți acasă pentru a decora camera de zi, în loc să mergeți la mall și să cumpărați în zadar lucruri noi de mii de pesos.

Prin juxtapunerea a două sau mai multe elemente se obține un echilibru grațios între utilitate și frumusețe. Forma curbată a mobilierului adaugă moliciune față de liniile ascuțite ale unei mese de cafea moderne din sticlă.

spot_imgspot_img