Idei, jocuri si traditii de daruire a cadourilor de Craciun

Traditiile de cadouri de Craciun pot face ca darurile de sarbatori sa fie mult mai putin stresante pentru familiile mari si colaboratori. Incercati oricare dintre aceste reguli si idei de schimb de cadouri de Craciun pentru a face mult mai usoara daruirea de cadouri!

Pastreaza linistea in casa ta, la scoala sau la locul de munca in acest sezon de sarbatoare cu idei, jocuri si traditii care ofera cadouri de Craciun!

Pastrati pacea cu regulile de daruire a cadourilor, jocurile de schimb de cadouri si traditiile de cadouri de Craciun

Exista mai multe motive pentru care implementarea unei reguli sau a unei traditii de cadouri de Craciun in casa ta sau la locul de munca poate ajuta la pastrarea linistii in acest sezon de Sarbatori.

In primul rand, regulile si traditiile cadourilor de Craciun pot face ca cadourile de sarbatori sa fie mult mai putin stresante pentru familiile mari si colaboratorii.

Reguli si schimburi de cadouri au, de asemenea, sens pentru familiile care traiesc la distante mari unele de altele. Ideile de schimb de cadouri de Craciun pot facilita, de asemenea, membrilor familiei si prietenilor cu un buget mai mic de Craciun sa participe la daruirea cadourilor.

In cele din urma, traditiile care ofera cadouri de Craciun pot reduce si impactul pe care Craciunul il are asupra sanatatii si bunastarii mintale a copiilor nostri.

Ajuta-i pe toti sa ramana fericiti si sanatosi in acest sezon de sarbatori cu activitati de recunostinta distractive si idei de schimb de cadouri de Craciun. Simte-te liber sa creezi propria traditie inspirandu-te din lista de mai jos.

1. Traditia de a da cadou patru reguli de cadouri

Regula clasica de cadou de Craciun este: „Ceva ce vrei, ceva ce ai nevoie, ceva de purtat si ceva de citit .” Aceasta regula de cadouri de Craciun este comuna in familiile cu copii.

Parintii care respecta aceasta traditie de cadouri de Craciun ofera fiecarui copil cate un cadou pentru a reprezenta fiecare din cele patru reguli. Fiecare copil din casa i se ofera ceva ce isi doreste, ceva de care au nevoie, ceva de purtat si ceva de citit. Aici gasisi o sursa de idei de Cadouri de Craciun pentru intreaga familie.

2. Traditie de cadouri de Craciun second-hand sau handmade

Regula pentru traditia cadoului de Craciun second hand sau handmade este exact asa cum suna. Cadourile pot fi achizitionate la magazine second-hand sau lucrate manual de catre gifter sau, de catre un artizan. Puteti face atat daca va simtiti priceputi!

Cadouri minunate la mana a doua pot fi gasite la magazinele de top, vanzarile de garaj, craigslist sau in propria cutie de cadou. Cumparati un articol la mana a doua si motivati-l pentru un cadou dublu whammy second hand de casa!

3. Experiente in loc de cadouri de Craciun

Regula pentru aceasta traditie de a oferi cadouri de Craciun este de a oferi membrilor familiei lucruri pe care ar dori sa le faca, precum cursuri sau calatorii, in loc de mai multe lucruri de care nu au nevoie.

Experiente in loc de lucruri pot fi date fiecarei persoane, unui cuplu, copiilor, parintilor sau intregii familii. Doar asigurati-va ca toata lumea este inzestrata cu o experienta de care sa va bucurati si sunteti bine sa mergeti!

-Experiente in loc de lucruri idei de cadouri
-Bilete la un eveniment, spectacol sau parc de distractii.
-Tratament spa sau zi spa.
-Darul unei vacante sau al unei calatorii.
-O clasa, clase sau lectii de un fel. (Exemple includ, gatit, dans, ceramica, cusut, tricotat, confectionarea bijuteriilor, yoga, golf, inot, gimnastica, muzica, arta etc.)
-Cina la un restaurant frumos.
-Calitatea de membru pentru o luna, un an sau o viata.
-Copacul de Craciun cu citat „Magia Craciunului nu se termina niciodata, iar cele mai mari cadouri sunt familia si prietenii”.

4. Secret Santa

Acest schimb de cadouri de Craciun este perfect pentru familii mari, colegi de scoala, grupuri mari de prieteni si colaboratori.

Traditia de a da cadouri este atunci cand fiecare persoana alege o alta palarie dintr-o palarie. Devii Mosul Secret pentru persoana pe care o alegi si nu stii cine este Mosul tau Secret pana nu se dezvaluie in ziua care va ofera cadoul.

Unele familii si colaboratori isi extrag un nume din palarie in ziua de Craciun sau dupa aceea si sunt de acord sa dea si sa trimita cadouri secrete acestui membru al familiei pe tot parcursul anului (ziua de nastere, Pastele, Ziua Indragostitilor, etc.) cu un cadou final si se dezvaluie pe Ziua de Craciun. Alte familii si colaboratori sunt de acord sa cheltuiasca intr-o suma specificata pentru un cadou dat la Craciun.

Schimbul de cadouri de Craciun Secret este usor de combinat cu o alta traditie de cadouri de Craciun, cum ar fi „second-hand sau handmade” sau „experiente in loc de lucruri”.

5. Joc de schimb de cadouri de Craciun

Schimbul de cadouri cu elefantul alb este o traditie populara de Craciun in care participantii fac tot posibilul sa se plimbe cu cel mai bun cadou.

„Jocul White Elephant are multe nume, variatii si seturi de reguli asociate acestuia. Unele sunt super simple, in timp ce altele elaborate confuz. ”

Daca te-ai saturat de jocul de schimb de cadouri de la Elefantul Alb, da unul dintre aceste jocuri ideale si creative de schimb de cadouri de Craciun pe Idei . Parte. Planificati o incercare anul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *