Idioți sau trădători? – Capital

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul premier Mihai Tudose reacționează dur după postarea ministrului Economiei. Acesta se întreabă dacă cei de la USR sun ”idioți sau trădători”.

Totodată, el a adăugat că stick-urile cu date confidențiale și parolele de acces la baze de date cu personalul din sistemul de securitate au fost făcute publice în întreaga lume.

Fostul premier susține că pozele postare de ministrul Claudiu Năsui au fost cele care au umplut paharul. În acest context, Mihai Tudose se întreabă dacă nu cumba miniștrii de la USR lucrează chiar împotriva statului român.

„Idioți sau trădători? Stick-uri cu date confidențiale “plecate”….Parole de acces la site-uri de granturi ajunse la toată lumea….Parole de acces la baze de date cu personalul din sistemul de securitate, date la consilieri și ajunse prin străinătate….Și mai nou: poze din zone de producție militară pe contul ministrului economiei (membru CSAT)…

Toate “boacănele” la miniștrii USR….Sunt toți la fel de fraieri sau toți știu ffff bine ce fac… împotriva statului Român?”, a reacționat Mihai Tudose pe contul său de socializare.

Claudiu Năsui, imagini cu fabricile de armament de la Brașov

De menționat este faptul că, reacția lui Mihai Tudose vine după cem ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a fost protagonistul unui incident major de securitate.

Mai exact, Claudiu Năsui a vizitat în cursul zilei de miercuri mai multe fabrici de armament din judeţul Braşov. Acesta nu s-a putut abține și filmat în interior, publicând toate imaginile pe reţelele de socializare. Filmarea a fost disponibilă 24 de ore pe Instagram Story-ul ministrului, timp în care oricine ar fi putut să preia informațiile strict confidențiale.

Amintim faptul că toate detaliile despre capacităţile de producţie din fabrici obiective militare, precum cele care pot fi observate într-o asemenea filmare, sunt informaţii clasificate și nicidecum lucruri care trebuie făcute publice, în special în mediul online.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *