Imagini din dronă arată amploarea dezastrului…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Imagini surprinse din dronă arată urmările cutremurului devastator în localitatea Sarmada, în zona rurală din nord-vestul provinciei siriene Idlib, relatează BBC.


Membri ai apărării civile siriene, cunoscuţi sub numele de Căştile Albe, caută victime sub dărâmături, în timp ce clădirile par să se fi făcut una cu pământul.

Cutremurul uriaş de luni dimineaţă – cu magnitudine de moment de 7,8 şi care s-a produs la adâncime mică, de 17,9 km – a provocat distrugeri masive în sudul Turciei şi în nordul Siriei. Peste 1.500 de persoane au murit, conform celui mai recent bilanţ, dar se aşteaptă ca acest număr să crească. Seismul a fost urmat luni la prânz de un altul de maginitudine 7,5, cu adâncimea de 10 km, care s-a produs într-o zonă din apropierea epicentrului primului cutremur.

UPDATE: Cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 produs la mică adâncime în Turcia / Bilanţul depăşeşte 1.500 de morţi în Turcia şi Siria / Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, în sud-estul Turciei, în apropierea oraşului Ekinozu - VIDEO

CITEȘTE ȘI UPDATE: Cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 produs la mică adâncime în Turcia / Bilanţul depăşeşte 1.500 de morţi în Turcia şi Siria / Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, în sud-estul Turciei, în apropierea oraşului Ekinozu – VIDEO

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img