IMOD Flowers – De la floare, la buchet, la fericire!

Viata este compusa din mici momente. Unele sunt frumoase, altele mai putin frumoase iar altele sunt simple si neimportante. In tabloul amintirilor raman mereu amintirile frumoase sau cele mai putin frumoase, dar cu un puternic impact emotional. Tocmai de aceea, este important sa incercam sa construim cat mai multe momente care pot aduce fericire, iar florile au capacitatea de a face asta.

Florile, cadoul perfect de mii de ani

Florile au fost folosite de oameni inca din cele mai vechi timpuri si au insotit o multime de momente fericite sau mai putin fericite. Inmiresmate, colorate, gingase si unice prin aspect sau coloristica, acestea s-au transformat intr-un adevarat mod de exprimare.

Astazi, fiecare floare poate sa reprezinte un sentiment, o traire sau o dorinta si ori de cate ori este stransa intr-un buchet se poate transforma intr-o ancora in timp.

Frumusetea florilor si intensitatea sentimentelor pe care acestea le exprima i-au facut pe cei de la IMOD Flowers sa creeze unul dintre cele mai interesante si atractive boutiqe-uri de flori din Bucuresti. Artistii florali care au creat proiectul au incercat sa transforme orice moment insotit de un buchet de flori intr-unul cu totul si cu totul special si au reusit sa creeze buchete unice si interesante.

Ce iti ofera IMOD Flowers?

Cei de la IMOD Flowers iau simple flori si le transforma in buchete pline de culoare, numai bune de pastrat in amintire. Spre deosebire de o florarie obisnuita, IMOD spune povesti. In spatele fiecarui buchet sunt cunostinte solide privind fiecare floare in parte, in asa fel incat cantitatea de fericire pe care o oferi atunci cand daruiesti flori sa fie maxima. Printre avantajele majore pe care le ofera aceasta florarie se numara si urmatoarele:

  • florarii IMOD aleg intotdeauna cele mai proaspete flori, in asa fel incat sa poata rezista fara probleme zile intregi;
  • acorda o atentie maxima aspectului, combinand culorile si texturile ca niste adevarati artisti;
  • tin cont de particularitatile fiecarui client in parte, personalizand buchetele;
  • Ofera servicii complete, incepand cu alegerea florilor, continuand cu aranjarea lor in buchete si terminand cu aranjarea lor la locul de destinatie, daca este cazul;
  • Ofera livrare in Bucuresti si imprejurimi, fiind o optiune excelenta pentru cei care doresc sa ofere un cadou, insa nu sunt aproape de destinatar.

Cum apelezi la IMOD Flowers?

Poti apela online, pe www.imodflowers.ro, telefonic – 0740226829 – sau pe email – office@imodflowers.ro. De asemenea, daca vrei sa vezi live tot ceea ce se poate face in cadrul florariei, in AFI Palace Cotroceni gasesti un boutique in care sunt prezentate cateva dintre cele mai frumoase buchete.

Mai multe despre IMOD Flowers poti citi si pe https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/de-ce-sa-comanzi-flori-de-la-imodflowers-ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *