Importanța dezinfectantului pentru mâini în birouri

Exceptând faptul că trecem printr-o pandemie iar dezinfectarea mâinilor este un lucru primordial, potrivit studiilor, un birou conține mai mult de 10 milioane de bacterii, adică de 400 de ori mai mulți germeni decât cei găsiți în majoritatea toaletelor.

Dezinfectantele pentru mâini pe bază de alcool s-au dovedit a fi un instrument eficient pentru combaterea infecțiilor cauzate de germenii dăunători. Acești dezinfectanți sunt deosebit de importanți pentru orice angajat.

De ce este atât de necesar dezinfectantul pentru mâini în birouri?

Studiile indică, că, obiecte precum telefoanele, dozatoarele de apă, tastaturile, mouse-urile și butoanele liftului găzduiesc milioane de bacterii deoarece sunt suprafețe frecvent atinse.

Săpunul și apa sunt adesea în prima linie de apărare pentru combaterea acestor tipuri de germeni. Dar, cum nu poți fi în baie spălându-te pe mâini toată ziua, dezinfectantul pentru mâini este foarte convenabil și poate fi depozitat pe birouri pentru utilizare continuă.

Acest lucru este important datorită impactului mare pe care îl generează angajații bolnavi. Boala la birou este dăunătoare și neprofitabilă.

Cum ar trebui antreprenorii să încurajeze utilizarea dezinfectantului pentru mâini?

Dacă dorești să încurajezi utilizarea igienizantului pentru mâini în biroul tău, ia în considerare implementarea unui program de igienă a mâinilor. Angajaților nu li se va oferi doar dezinfectant pentru mâini, ci și educație pentru o igienă adecvată a mâinilor.

De asemenea, este important să iei în considerare impactul emoțional nu doar cel financiar. Pe de altă parte, participanții vor aprecia efortul și grija companiei.

Pentru a fi eficient, dezinfectantul pentru mâini trebuie să aibă alcool și să conțină cel puțin 60% alcool.

Antreprenorii pot achiziționa dezinfectant pentru mâini pentru angajații și clienții lor din magazinul online ServeteleDeHartie.ro. Aici îi așteaptă o varietate de produse dezinfectante, avizate de Ministerul Sănătății din România, pe bază de clor sau de alcool.

Unul dintre dezinfectanții recomandați pentru birouri este Klintensiv gel dezinfectant mâini de 500 ml. Acest produs acționează rapid iar datorită substanțelor protectoare și hidratante se asigură echilibrul lipidic al pielii, iar acestea previn totodată apariția zonelor uscate și  senzația de piele crăpată.

Modul de utilizare indicat este de a se freca mâinile palmă – palmă, palma dreaptă să atingă palma stângă cu degetele interpuse și invers. Este nevoie de circa 3 ml de dezinfectant pentru o curățare eficientă. Prețul produsului este de 36 lei în acest magazie online, preț ce nu include TVA.

Consultă gama de dezinfectanți online disponibili pe www.serveteledehartie.ro/96-dezinfectanti-avizati-ms pentru a le asigura angajaților un mediu de lucru curat, sigur și igienizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *