Impreuna oferim o sansa prietenilor nostri necuvantatori

impreuna

ROLDA este o fundatie care ofera asistenta animalelor abandonate, fara stapan, care au nevoie de tratamente veterinare de urgenta, de reabilitare si adapost. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, fundatia ROLDA reuseste sa ajute animalele care nu au nicio alta speranta. ROLDA nu este doar un adapost pentru caini, ci este o fundatie care are mai multe obiective si campanii in desfasurare:

  • proteste impotriva abuzurilor
  • prevenirea abandonurilor prin microcipare gratuita a cainilor cu stapani din comunitatile cu venituri limitate
  • reducerea numarului de pui nascuti, nedoriti, prin programe de sterilizare gratuita a cainilor si pisicilor din zonele rurale
  • donarea de casute rezistente la intemperii, usor de curatat si dezinfectat pentru cainii din comunitatile rurale. In acest program, prioritate au familiile cu venituri foarte modeste, care sunt alese de reprezentantii ROLDA si care traiesc in sau au legaturi directe cu comunitatile respective.
  • servicii de deparazitare pentru caii si magarii folositi ca animale de tractiune
  • promovarea adoptiilor responsabile

In fiecare zi, caini noi fara stapan beneficiaza de serviciile oferite de ROLDA si multi altii de pe strazi asteapta o noua sansa. ROLDA nu ar putea face toate aceste lucruri fara ajutorul oamenilor, fara sprijinul celor ca tine, cu suflet mare.

Fundatia ROLDA are nevoie de ajutorul tau

Te poti implica in mai multe moduri, inclusiv prin voluntariat sau donand fonduri pentru a sprijini proiectele fundatiei ROLDA.

Voluntariat

ROLDA ofera o gama larga de oportunitati de voluntariat. Voluntarii ajuta la salvarea vietii a mii de animale in fiecare an, la ingrijirea directa a animalelor in adaposturile proprii, la strangerea de fonduri, sau contactand companii pentru a-i convinge sa devina sponsori.

Donatii

Donatia ta salveaza vieti . Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face pentru a sprijini fundatia este sa redirectionezi, ca persoana fizica, pana la 3,5% din impozitul pe venit sau ca persoana juridica, pana la 20% din impozitul pe profit al companiei tale. Aceste doua tipuri de ajutor nu te costa nimic.  De asemenea, poti dona orice suma prin transfer bancar sau debit direct (in fiecare luna). Donatia prin testament este o metoda mai putin cunoscuta prin care orice persoana poate sustine viitorul cauzei in care crede.

Fundatia accepta cu bucurie donatii in produse sau servicii, acesta fiind un alt mod simplu de a ajuta. Orice ajutor este bine-venit, in special pentru animalele care nu au alta speranta decat pe noi. O casuta, hrana, ingrijire si o mangaiere, sunt lucruri simple care pentru un animal nedorit, abuzat sau care a trait pe strada, inseamna totul.

Adoptie la distanta

Daca nu poti adopta un caine, dar vrei sa ii oferi o viata mai buna, poti opta pentru adoptia la distanta. Aceasta metoda ajuta fundatia ROLDA sa acopere costurile pentru cazare si tratamentele periodice veterinare, hranirea cainilor deja aflati in adapost si alte cheltuieli care sustin functionarea adapostului.

Pe langa cele enumerate mai sus, ROLDA este recunoscatoare pentru achizitia de hrana de la parteneri din pagina special creata pe site. Acceseaza acum site-ul ROLDA si descopera toate modalitatile prin care poti oferi o sansa la o viata mai buna si speranta prietenilor nostri necuvantatori. Impreuna putem salva, reabilita si oferi o casa plina de iubire unor animale care desi au fost mai putin norocoase, merita sa cunoasca bunatatea si caldura oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *