In ce fel te poate ajuta o citire de tarot

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!


Intrigat de tarot? „Tarotul este un instrument introspectiv extrem de util pentru cei care sunt deschisi pentru explorarea lor insisi si a energiilor lor“, spune antrenorul canadian Chris Corsini. Am vorbit cu Corsini pentru a intelege modul in care tarotul ne poate ajuta pe noi toti.

Care sunt beneficiile tarotului?

Tarotul nu este ghicit si nici nu are de-a face cu astrologia. Mai degraba, este mai mult de o confirmare a ceea ce deja simti, si astfel poate ajuta oamenii sa se simta imputerniciti in luarea deciziilor. Tarotul ofera ghidare in situatiile in care oamenii se simt confuzi si nu stiu ce este mai bine sa faca. De aceea, atunci cand ai o situatie de viata delicata ar trebui sa apelezi cu incredere la tarot. Cu siguranta iti vei gasi raspunsurile de care ai nevoie. Poti intra aici pentru alte informatii utile.

Cat de des ar trebui sa trag carti de tarot?

Cand oamenii incep calatoria lor de tarot, trebuie intotdeauna sa stabileasca o limita. De exemplu, puteti apela la o citire o data pe saptamana. O alta modalitate buna de a structura citirile ar putea fi in fiecare luna noua si plina (deci de doua ori pe luna). Daca esti un incepator in tarot, atunci poti incepe prin a citi cartile pentru tine sau pentru prieteni. Astfel vei capata mai multa experienta.

Ce alte intrebari ar trebui sa pun puntii de tarot?

Raspunsul la acest lucru va fi foarte personal, cu toate acestea Corsini sugereaza urmatoarele lucruri pentru a incepe: Este energia mea indreptata in directia corecta acum? De ce am nevoie pentru a da drumul lucrurilor care nu imi mai folosesc in viata? Ce vreau sa aduc nou in viata mea? Este bine pentru mine sa fac acel lucru? Este ceva care este in aliniere cu calea mea? Ar trebui sa iau masuri? Pe oradetimis.ro gasesti informatii dintre cele mai interesante si utile despre tarot. Nu uita sa accesezi site-ul pentru o cunoastere mai profunda.

Care este rezultatul potential daca voi continua sa ma comport in acest fel? Anul acesta este un moment bun pentru a pune intrebari, in general, spune Corsini. Acest lucru va conduce pe oameni sa puna la indoiala convingerile lor, ceea ce este bun, dar atunci ei pot fi, de asemenea, indusi in eroare“, explica el. Este important ca atunci cand participati la o citire de tarot, sa va lasati mintea deschisa. Sa nu judecati, sa nu va simtiti atacati si pur si simplu sa lasati raspunsurile sa vina la dvs., indiferent de care ar fi acestea.

Tarotul este o modalitate excelenta de a te cunoaste mai bine pe tine insuti, te a te reconecta cu Sinele Superior si de a alege calea cea buna in viata. Este foarte important sa alegeti un profesionist in Tarot atunci cand doriti o astfel de citire. Doar asa veti obtine cele mai corecte raspunsuri care va vor fi de un real folos. Totodata, nu uitati ca puteti apela si la tarot online daca doriti intimitate si discretie maxima.

spot_imgspot_img