Incepe-ti diminetile cu o aroma desavarsita! Prepara-ti o cafea LavAzza cu ajutorul espressorului!

Un espressor de inalta calitate este un aparat necesar daca obiectivul tau este sa incepi fiecare dimineata cu energie pozitiva. Cu toate acestea, oricat de bun ar fi espressorul ales, foarte importante sunt si boabele sau capsulele de cafea folosite.

Exista boabe ieftine de cafea aproape peste tot. Dar daca iti doresti ceva de calitate, ar trebui sa mergi pe varianta unor boabe de cafea LavAzza, de exemplu, un brand cunoscut in intreaga lume pentru gustul sau desavarsit.

Poate ca iti este greu sa-ti alegi cafeaua preferata, insa acest lucru se intampla pentru ca exista, in lume, foarte multe soiuri, arome si tipuri. Nu doar atat, faptul ca sunt disponibile pe piata numeroase marci de cafea este un alt lucru care ingreuneaza sarcina de a alege.

Asadar, iata la ce ar trebui sa fii atent atunci cand cauti o cafea de calitate, asa cum este renumita cafea LavAzza furnizata de H2On.

Alege in functie de originea cafelei

Verifica daca boabele de cafea sunt de calitate, in functie de originea lor. Cele mai bune boabe de cafea cresc in zonele temperate, acolo unde se gasesc soiuri alese. Printre cele mai populare locuri ale lumii, din punctul de vedere al cafelei, se numara Asia, Africa, America de Sud si America Centrala.

Daca esti fan al boabelor de cafea LavAzza, afla ca acestea sunt importate din Brazilia, Columbia, Guatemala, Costa Rica, Honduras, Uganda, Indonezia, Statele Unite ale Americii si Mexic. In cazul in care esti un iubitor al cafelei, inseamna ca stii deja ca aceste locuri sunt renumite pentru cafeaua pe care o cultiva.

Savureaza aroma boabelor de cafea

Este clar ca aroma boabelor de cafea joaca un rol semnificativ in determinarea calitatii acesteia. Daca, de exemplu, bautura facuta cu ajutorul espressorului nu are un gust bun sau nu ofera aroma la care visezi, atunci acesta este primul indiciu ca boabele de cafea au fost prea prajite. Cand se intampla acest lucru, inseamna ca nu exista vreo metoda prin care sa imbunatatesti gustul cafelei tale. In schimbul boabelor de cafea, poti folosi capsule de cafea LavAzza, de exemplu, pe care sa le prepari cu ajutorul unui espressor.

Ai grija la modul de depozitare

Unul dintre factorii care pot afecta gustul cafelei este modul de depozitare al acesteia. Atunci cand cumperi boabe de cafea, acestea sunt pastrate intr-o punga speciala, inchisa ermetic, care previne uscarea cafelei si risipirea aromei. Din pacate, aceasta protectie este temporara si dureaza pana in momentul in care ai deschis recipientul.

Cea mai buna metoda prin care sa conservi pentru mai mult timp gustul cafelei este sa o depozitezi intr-un loc sigur. In primul rand, arunca o privire asupra etichetei cafelei si cauta care este data productiei acesteia, pentru a te asigura ca este proaspata in momentul cumpararii.

Ai in vedere faptul ca pastrarea cafelei in frigider ii diminueaza aroma, deci este recomandat sa renunti la aceasta practica, in cazul in care erai adeptul ei. Pastreaza boabele de cafea LavAzza in punga originala, insa ai grija sa o inchizi cu ajutorul unui cleste sau aseaza-le intr-un recipient care se inchide ermetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *