Inchiriere tablete

inchirieri tablete

Un computer tableta , scurtat in mod obisnuit la tableta , este un dispozitiv mobil, de obicei cu un sistem de operare mobil si circuite de procesare a ecranului tactil si o baterie reincarcabila intr-un singur pachet, subtire si plat. Tabletele, fiind computere, fac ceea ce fac alte computere personale, dar nu au abilitati de intrare / iesire (I / O) pe care le au altii. Tabletele moderne seamana in mare parte cu smartphone-urile moderne , singurele diferente fiind ca tabletele sunt relativ mai mari decat smartphone-urile, cu ecrane de 7 cm (18 cm) sau mai mari, masurate pe diagonala si nu poate sustine accesul la o retea celulara.

Ecranul touchscreen este operat prin gesturi executate cu degetul sau pixul digital (stylus), in locul mouse – ului, trackpad-ului si tastatura computerelor mai mari. Calculatoarele portabile pot fi clasificate in functie de prezenta si aspectul tastaturilor fizice. Doua specii de tablete, ardezia si brosura, nu au tastaturi fizice si accepta de obicei textul si alte intrari prin utilizarea unei tastaturi virtuale afisate pe ecranele de pe ecranul tactil. Pentru a compensa lipsa unei tastaturi fizice, majoritatea tabletelor se pot conecta la tastaturi fizice independente prin Bluetooth sau USB; PC-urile 2 in 1 au tastaturi, distincte de tablete.

Forma tabletei a fost conceptualizata la mijlocul secolului XX ( Stanley Kubrick a descris tablete fictive din filmul de science fiction din 1968 A Space Odyssey ) si prototipat si dezvoltat in ultimele doua decenii ale acelui secol. In 2010, Apple a lansat iPad – ul, prima tableta de pe piata care a obtinut o popularitate larga. Ulterior, tabletele au crescut rapid in ubicuitate si au devenit in scurt timp o categorie mare de produse utilizate pentru aplicatii personale, educationale si la locul de munca, cu vanzari stabilizand la mijlocul anilor 2010.

Ai nevoie de un iPad sau de o tableta pentru Android? Sau poate ai nevoie de mai multe tablete pentru un eveniment? Inchiriaza tablete de la NAN Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *