Închirierea de birouri: cea mai bună opțiune pentru companiile mici și mari

Gestionarea propriei afaceri necesită, mai presus de toate, o idee bună, un pic de curaj, tăgăduire de sine și locul unde îți vei desfășura activitatea. Îl poți închiria sau cumpăra. Dar ce opțiune este mai benefică pentru antreprenori?

În timp ce în cazul unui proprietar unic, de obicei nu există nicio problemă, deoarece o astfel de activitate poate fi des desfășurată în confortul propriei case, în majoritatea cazurilor este necesar un spațiu comercial, de un depozit sau de birouri de inchiriat sector 5.

Fiecare companie are nevoie de un loc, dar nu fiecare companie este capabilă să amenajeze spațiu într-un apartament sau o casă privată. Dacă ai nevoie de spațiu pentru birouri, cea mai bună soluție pare să fie închirierea unor birouri. De ce?

Economisești timp

Închirierea unui birou este mult mai ușoară decât obținerea permiselor pentru construirea propriei clădiri de birouri de inchiriat sector 6 sau cumpărarea proprietății. În plus, închirierea unui birou este asociată cu costuri mai mici decât celelalte două opțiuni menționate. Desigur, când închiriezi un loc, intri într-o birou gata amenajat. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la renovarea, finisarea sau mobilarea spațiilor. În plus, există multe oferte pentru închirierea spațiului pe piață, astfel încât proprietarii încearcă din răsputeri să pregătească birourile pentru chiriași. Desigur, chiriașul nu are nicio vină pentru defectele cauzate fără vina lui, nu trebuie să se îngrijoreze de repararea lor. 

Libertate de alegere

Contractul de închiriere este de obicei pe termen scurt și durează 3-5 ani. Durata maximă a unui contract pe durată determinată este de 10 ani. Dacă este necesar, antreprenorul poate transfera locul în alt sediu. Acesta este cazul, de exemplu, atunci când ocuparea forței de muncă este redusă sau crescută. 

Închirierea nu atașează permanent o companie la un anumit loc, astfel încât schimbările de locație și spațiu pot fi făcute flexibil, în funcție de nevoi. Acest lucru este extrem de important, mai ales acum, când situația pieței se schimbă dinamic. Este de menționat că oferta de birouri de închiriat este cu adevărat bogată. Poți găsi cu ușurință un birou de închiriat în orice sector al capitalei

Locație convenabilă

Când închiriezi un birou, un antreprenor poate alege o locație convenabilă. În funcție de profilul companiei, aceasta poate fi centrul sau periferia orașului. Pentru companiile în care întâlnirile fizice cu clienții și contractorii sunt pe ordinea de zi, un birou în centru, cu acces ușor, este cea mai bună soluție. 

Companiile în care nu există întâlniri regulate de afaceri pot alege birouri la periferia orașului. Locația afectează evident prețul închirierii, cele situate în afara centrului orașului sunt mai ieftine decât cele situate pe străzile principale. Merită menționat faptul că o companie situată într-o clădire modernă de birouri câștigă imediat în ochii clienților. 

Clădirea are o funcție reprezentativă și influențează conturarea imaginii companiei în mintea destinatarilor. O companie situată în zgârie-nori moderni va fi considerată prestigioasă și de încredere. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *