Inchirieri auto Bucuresti servicii de incredere cu Rent-a-car-otopeni.ro

inchirieri auto bucuresti

Ti-ai planificat deja o vacanta cu familia sau alaturi de prieteni si masina ta personala iti da batai de cap? Pleci la o intalnire de afaceri si trebuie sa te prezinti impecabil? Ai nimerit unde trebuie, serviciile de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro sunt solutia cea mai buna, aici este locul de unde iti poti alege o masina indiferent de motivul calatoriei. Indiferent de tipul sau clasa masinii de care ai nevoie, ei iti vor oferii cea mai buna alternativa.

Poti alege dintr-o gama diversificata de autoturisme

La Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi masina potrivita, ai posibilitatea sa optezi pentru un anumit model si sa alegi din peste 50 de masini pe care acestia le au disponibile pentru inchiriere. Flota pe care acestia ti-o pun la dispozitie include masini din gama economica, masini din cl;asa de lux si nu in ultimul rand masini monovolum , intermediar si Van. Poti inchiria pentru orice perioada de timp. De asemenea iti vei putea inchiria masina in functie de consumul de carburant sau daca doresti un anumit brand din gama de lux, poti opta pentru un Mercedes sau Bmw. Masinile disponibile pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti sunt extrem de bine intretinute si au un an nou de fabricatie. Tot ce trebuie sa faci pentru a selecta masina dorita este sa intrii pe Rent-a-car-otopeni.ro unde cu siguranta vei gasi calitate la un tarif cat se poate de convenabil. Dev asemenea in functie de perioada de inchiriere vei beneficia si de promotii sau reduceri semnificative de pret.

Transparenta si tarife corecte

Inchirierea unei masini de la Rent-a-car-otopeni.ro se face prin formuklarul existent pe site, tot ce trebuie sa faci este sa introduci perioada, sa selectezi tipul de masina pe care il doresti, imediat ti se vor afisa si tarifele in functue de asta. De asemenea ai posibilitatea sa alegi ca locatie de livrare aeroportul din Otopeni sau daca locuiesti in capitala sa introduci adresa de domiciliu si masina iti poate fi livrata acasa. Predarea si preluarea masinii sunt gratuite in aeroport si in oras. Preturile pe care compania le practica sunt cat se poate de transparente, acestea includ asigurarile si orice taxe pentru a putea circula. La Rent-a-car-otopeni.ro nu exista costuri ascunse si nici clauze contractuale pe care clientul sa nu le afle de la semnarea contractului, cei interesati pot gasi pe site sectiunea de conditii, aici vor putea citii toate informatiile de care au nevoie. Pretul include de asemenea si inlocuirea anvelopelor in functie de sezon, puteti incheia si asigurare de tip full casco, prin aceasta veti fi scutit de orice raspundere in cazul unor evenimente neprevazute. De asemenea in pretul pentru fiecare zi de inchiriere este inclusa si asistenta rutiera si inlocuirea masinii in cazul unui eveniment neplacut, sau in situatia in care aceasta se defecteaza.

Metodele de plata

Poti opta pentru plata in euro sau in lei , de asemenea se poate achita contravaloarea serviciului de inchirieri auto Bucuresti in numerar sau cu cardul, la fel si garantia. Daca alegi sa inchiriezi pe o perioada mai lunga de timp, se vor stabilii rate lunare care raman fixe pe toata perioada desfasurarii contractului. Vei stii de la inceput toate taxele, nu va exista nimic suplimentar de plata.

Contractul de inchiriere

La ridicarea masinii, vei semna un contract de inchiriere in care sunt specificate toate clauzele, pretul in functie de zilele de inchiriere. Cu acordul firmei , daca mai ai nevoie de masina poti contacta pe cei de la rent-a-car-otopeni.ro si de comun acord cu acestia vei putea pastra masina mai mult timp, tot ei iti vor stabilii si diferenta pe care o vei avea de achitat. De asemenea in contract va trebuii sa bifezi fiecare problema pe care masina o are la ridicare.

Conditii pe care clientul trebuie sa le indeplineasca

In primul rand conditiile se refera la varsta soferului si la vechimea permisului de conducere, trebuie sa ai 21 de ani impliniti in momentul semnarii contractului si vechimea permisului sa fie de minim 1 an de zile. In momentul in care te prezinti sa ridici masina de la companie, va trebuii sa ai in original permisul de conducere si documentul de identitate, pasaport sau buletin. Datele din documente se vor nota in contract. De asemenea permisul de care dispui va trebuii sa fie valabil pentru categoria de masina pe care urmeaza sa o inchiriezi.

Vei inchiria cle mai bune si diversificate marci de masini

La Rent-a-car-otopeni.ro vei inchiria o gama variata de autoturisme, daca calatoresti cu multe persoane, vei avea posibilitatea sa imparti cu ceilalti pasageri cheltuielile, vei gasi masini de inchiriat cu 7 sau cu 9 locuri in functie de optiunea pe care o alegi. Masinile pe care ti le pun la dispozitie sunt extrem de bine intretinute, au efectuate la zi toate reviziile si inspectiile. Anvelopele cu care sunt dotate masinile sunt noi, filtrele schimbate periodic astfel incat clientul sa fie in siguranta atunci cand inchiriaza de la ei o masina. De asemenea poti solicita si accesorii suplimentare cum ar fi un gps sau un scaun de copil, daca doresti conexiune la internet poti inchiria chiar si un router wifi. Daca nu stii ce tip de masina ti se potriveste, poti conta pe specialistii de aici, personalul este foarte bine instruit si iti va raspunde la orice problema.

Poti inchiria pe termen lung

La rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea daca esti persoana juridica sa inchiriezi pe termen lung o intreaga flota de masini pentru angajati. Poti opta pentru serviciul de leasing operational, ai marele avantaj ca cheltuielile cu inchirierea sunt deductibile si se adapteaza la orice buget. Se va stabilii de la inceput valoarea lunara pe care trebuie sa o achiti pentru fiecare masina, de intretinerea autoturismelor se va ocupa compania rent-a-car-otopeni.ro dar si de inlocuirea acestora daca situatia o impune. Vei avea taxe care nu vor suporta modificari. La inchirierea unor flote de masini, vei avea avantaje in ceea ce priveste economisirea sumelor de bani, nu te va mai preocupa mentenanta, asigurarile sau alte taxe. Pretul maxim in situatia in care vei alege un numar mare de masini pe care sa le inchiriezi pe care va trebuii sa il achiti pentru fiecare zi , este de numai 12 euro cu toate taxele incluse. Un alt avantaj este faptul ca masinile nu sunt inscriptionate, vei putea sa parcuri un numar nelimitat de km fara sa fie necesar sa platesti pentru asta in plus. Clientului nu ii revine decat obligatia achitarii combustibilului pe care il consuma in perioada cat masina se aflas la el. Cu cat este mai mare perioda de inchiriere cu atat se pot negocia tarifele.

Poti calatorii oriunde

Fie ca doresti sa inchiriezi o masina cu sofer sau fara, poti calatorii oriunde pe teritoriul tarii, daca doresti sa parasesti tara cu masina pe care ai inchiriat-o, o poti face insa numai cu acordul celor de la rent-a-car-otopeni.ro Parasirea tarii va implica si cateva costuri suplimentare care sunt stabilite in functie de masina, dar si intocmirea unei polite casco.
Vei avea parte de masini noi si sigure daca ii alegi ca parteneri pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro de consultanta gratuita si nu in ultimul rand de transparenta totala, lucru mai rar intalnit in zilele noastre la companiile de inchirieri auto din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *