Inchirieri auto termen lung – O optiune excelenta pentru tine

inchirieri auto termen lung

Indiferent daca doresti sa mergi fara transportul in comun in timpul vacantei mai lungi de familie, daca tocmai te-ai mutat intr-un oras nou sau ca vor mai trece cateva saptamani pana la livrarea masinii tale, poti apela la firma de inchirieri auto termen lung. O inchiriere pe termen lung este cel mai adesea, cea mai flexibila si mai ieftina solutie. Mai ales in comparatie cu achizitionarea, inchirierea pe termen lung este o optiune excelenta pentru a-ti usura posibilitatea de a calatori timp de cateva saptamani si a economisi bani in acest proces. Fie ca este un Opel Astra, fie ca este Skoda Scala, o Dacia Lodgy sau un Wokswagen, Auto Schmidt are o gama larga de vehicule pentru inchiriere pe termen lung pentru clientii particulari.

Ai nevoie de o masina timp de cateva luni pentru firma ta?

O poti inchiria de la firma de inchirieri auto termen lung autoschimdt.ro. Inchirierea pe termen lung permite companiilor sa reactioneze flexibil la impulsurile pietei sau la schimbarea cererii si, prin urmare, este o alternativa ideala si o completare la propria flota a companiei. In loc de costuri fixe pentru finantarea vehiculelor sau leasingul pe termen scurt, costurile pentru inchirierile pe termen lung sunt variabile, deoarece platesti doar pentru timpul inchiriat efectiv. In plus, inchirierea pe termen lung poate fi anulata in orice zi dupa expirarea termenului minim de o luna, ceea ce inseamna ca poti returna autovehiculul in orice moment, fara a suporta costuri suplimentare sau plati compensatorii, asa cum se poate intampla in cazul leasingului. 

In calitate de client corporativ, primesti conditii corporative exclusive la preturi fixe pentru o mai buna calculabilitate si control total al costurilor. Nu trebuie sa faci niciun compromis nici cand vine vorba de selectia vehiculelor, deoarece ai acces la flota extinsa si confortabila de vehicule noi si le inchiriezi dupa cum este necesar. Inchirierea permanenta a unei masini poate fi o experienta stresanta. Dar la Auto Schimdt, totul se face cat mai simplu posibil. Si acest lucru este valabil si pentru inchirierea pe termen lung. 

Inchirieri auto termen lung – Avantaje

Nu ai costuri ascunse si ceea ce vezi, este ceea ce primesti. Pretul de inchiriere acopera deja toate costurile, si trebuie sa platesti doar pentru realimentare. De asemenea, nu ai costuri de intretinere. Uneori ai nevoie doar de o masina pentru mai mult de o luna. Indiferent cat timp pastrezi masina, firma de inchirieri auto termen lung se ocupa de probleme precum intretinerea sau inspectia masinii periodice pe care tu tocmai ai inchiriat-o. La firma de inchirieri auto termen lung exista o flota auto mare, cu masini noi 2022. Chiar daca sunt pe termen lung, inchirierile auto se fac rapid si usor. Reprezentantii cu experienta sunt acolo pentru a te ajuta. Pur si simplu rezerva online sau mergi la firma de inchirieri auto termen lung pentru a inchiria masina pe care ti-o doresti. Inalta calitate si serviciile de calitate, sunt ceea ce caracterizeaza firma de inchirieri auto termen lung Auto Schimdt. Mai mult decat atat, riscul financiar este zero. Fara cheltuieli de capital, fara amortizare si fara risc de valoare reziduala.

Ai o cerere speciala? Contacteaza-ne pe site-ul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *