Infiintare Firma în Timisoara

Lichidare, Dizolvare, Radiere Firme RAPID !

Daca ideea de libertate de a-ti administra propriul timp si de a face exact activitatile pe care ti le doresti in fiecare zi, te incanta, atunci trebuie sa ai propria afacere. Statisticile arata ca foarte multi oameni se gandesc ca intr-un viitor apropiat sau indepartat vor avea propria afacere, insa putini sunt cei care iau atitudine si demareaza procesul de a-si infiinta o firma noua.

Buna functionare a unei companii este strans legata de departamentul financiar-contabil, iar pentru asta in functie de de volumul de lucru sau alte criterii se poate opta pentru un departament intern de contabilitate sau serviciul poate fi externalizat catre o Firma de contabilitate Timisoara specializata.

Societatea cu raspundere limitata (SRL) este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris.

Capitalul social va fi fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Lei.

Avantajele unei SRL

Societatile cu Raspundere Limitata (S.R.L.) sunt entitati cu personalitate juridica ce pot desfasura orice fel de activitate, cu exceptia celor organizate si reglementate prin legi speciale, precum si cele pentru care sunt reglementate coduri CAEN unice interzise.

Obiectul principal de activitate este reprezentat de un singur cod CAEN, insa, la obiectul secundar de activitate pot fi trecute mai multe coduri.

Procedura de desfiintare sau de vanzare nu este complicata.

Capitalul social este minimal, redus la 200 lei.

Poate avea un singur asociat sau mai multi, romani sau straini.

Este o forma de societate comerciala cu raspundere limitata versatila, fapt ce reprezinta un atuu in piata concurentiala actuala.

Echipa de profesionisti in infiintari firme Timisoara se va ocupa de documentatia necesara pentru Registrul Comertului. Tot cei de la firma te vor reprezenta in relatiile cu Registrul Comertului astfel incat nu vei fi nevoit sa pierzi nici macar o zi la ghisee.

Citeste si Descopera cum poti sa iti infiintezi o firma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *