Inovatie si simplitate


Pe piața din România a aparut o companie specializata din domeniul vanzarilor de telecomunicatii, numita Telinfinity, in urma cu 3 ani, care la ora actuala s-a dovedit ca ofera cele mai bune sisteme de comunicații pentru industria horeca, domeniul medical și retail. Scopul companiei Telinfinity este să ajute companiile care dispun de un numar mare de clienti sa functioneze intr-un mod cat mai eficient, rapid, iar comunicare dintre client si personal sa devina ireprosabila, astfel incat intreaga afacere sa fie treptat profitabila. In acest fel gradul de satisfactie va fi din ce in ce mai mare atat pentru clienti, cat si pentru anagjati.

Despre Telinfinity

In acestia 3 ani de activitate, Telinfinity, a reusit sa suprinda prin produsele inedite pe care le-a creat, chiar si companii din domeniul HORECA care la ora actuala colaboreaza cu aceasta companie. Solutiile de comunicare inovative pe care Telinfinity le pune la dispozitia companiilor din domeniul HORECA se dovedesc a fi extrem de eficiente si mai mult decat atat, pe placul celorlalti, intrucat contribuie in mod semnificativ la o comunicare eficienta cu clientii si suplineste cu succes lipsa personalului din cadrul unei companii. De altfel solutiile sunt optime in ceea ce priveste rapiditatea serviciilor si o comunicare ireprosabila in orice situatie.

Produse

Printre produsele pe care compania Telinfinity le-a introdus pe piata se numara:

 • Sisteme apelare bucatarie;
 • Sisteme apelare clienti;
 • Sistem identificare masa;
 • Buton apelare ospatar;
 • Sistem apelare chelner;
 • Sistem apelare incendii;
 • Statii radio profesionale;
 • Incarcator portabil profesional;
 • Pagere.

Exemple

 • Sisteme de identificare a meselor

In momentul in care clienții au plasat comanda, unul din membrii personalului care serveste, ofera clientului un pager. Ulterior, sistemul Vuze monitorizează locația clientului.

În momentul in care comanda este gata de livrare, ospatarul poate vedea imediat la ce masa este așezat clientul. Astfel, clienții sunt notificați atunci când comanda lor urmeaza sa le fie livrata. Mancarea este servita rapid si proaspata. Sistemul Vuze este compus din pagere, etichete de identificare a locatiei (se amplaseaza de obicei la masă) și software ușor de utilizat.

 • Sisteme de apelare a chelnerilor

Utilizarea unui sistem de apelare a chelnerului, permite unui restaurant sa isi desfasoare activitatea mult mai eficient si mai organizat. Se monteaza transmitatorul cu buton oriunde este nevoie, astfel incat clientilor sa le fie usor sa intre in contact cu personalul. Sistemul poate fi configurat atat cu pagere numerice, cat si alfanumerice care vibreaza, lumineaza sau avertizeaza sonor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *