Intretinere teren sportiv cu firma calificata si specializata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Una dintre principalele activitati ale Sports Fields este proiectarea si constructia de terenuri sportive – cu acoperire cu iarba naturala si artificiala, precum si intretinerea terenurilor sportive. Soiurile de iarba special selectate, cerintele de inalta tehnologie, producatori certificati FIFA – aceasta este garantia pentru servicii de intretinere teren sportiv. Prin servicii de intretinere teren sportiv se intelege instalarea rulourilor de iarba si tunderea. Terenul sportiv cu gazon artificial are o suprafata sintetica de inalta calitate, recomandata de  FIFA si UEFA. Aceasta suprafata sintetica are nevoie de drenaj, sisteme de irigare, sisteme de iluminat pe care le poti obtine doar de la o firma care executa lucrari de intretinere teren sportiv.

Intretinere teren sportiv cu gazon natural sau artificial

Sports Fields ofera soiuri de gazon special selectat, cerinte de inalta tehnologie, certificate FIFA. Firma de servicii de intretinere teren sportiv ofera de asemenea, instalarea de rulouri de gazon pe terenurile de fotbal. Pentru ca terenul sportiv sa fie in stare buna, astfel incat sa il poti folosi la maximum, trebuie sa fie bine si intretinut profesional. Sports Fields are echipamente profesionale, masini si echipamente necesare pentru intretinerea gazonului natural si artificial si pentru alte suprafete sportive complet sintetice. Iarba puternica si durabila este capabila sa reziste la conditiile dure ale jocurilor si antrenamentelor frecvente. Intretinerea gazonului artificial presupune indreptarea firelor de iarba, aerisirea, afanarea, nivelarea umpluturilor/nisipului, granulelor de cauciuc, curatarea frunzelor etc. Terenul cu gazon artificial trebuie intretinut cu regularitate pentru a-si pastra calitatile de joc cat mai mult timp.

Intretinerea terenurilor de iarba naturala necesita verticalizare, care indeparteaza iarba uscata de la baza, imbunatateste cresterea acesteia si faciliteaza accesul apei, aerului si ingrasamintelor la radacini. Aerarea, care este o intepare a solului pentru imbunatatirea drenajului in zone foarte compactate sau terenuri aglomerate si rularea gazonului pentru terenuri denivelate. La rulare, radacinile sunt distribuite uniform in stratul de sol de la suprafata, iar iarba nu se ridica in smocuri. Este necesar sa se efectueze aceasta operatiune cel putin o data pe luna pe sol umed. Firma de intretinere teren sportiv dispune de utilaje profesionale specifice, cositoare si accesorii, ingrasaminte, biostimulanti, insecticide, fungicide si substante chimice pentru a mentine terenuri de fotbal de clasa mondiala.

Intretinere teren sportiv – Irigare

Udarea regulata si sistematica incurajeaza cresterea adanca a radacinilor, rezultand conditii de gazon mai bune si un teren sportiv cu aspect mai atractiv. Gazonul puternic si durabil este capabil sa reziste rigorilor jocurilor si antrenamentelor frecvente. Udarea constanta previne problemele care ar putea necesita ingrijire si intretinere suplimentare, eliberand echipa si bugetul pentru alte proiecte. Siguranta jucatorului este un factor important care face ca udarea sa fie o necesitate in jocul modern. Potrivit unei surse UEFA, „Saptezeci la suta din accidentarile jucatorilor apar atunci cand terenul este uscat. Prin urmare, sistemul de irigare pe teren este de mare folos in prevenirea accidentarilor”.

spot_imgspot_img