Invitaţii online evenimente

invitatie digitala nunta

Evenimentele importante trebuie tratate ca atare şi mai ales cu maximum de seriozitate. Important este să vă simţiţi reprezentaţi de alegerile pe care le-aţi făcut, de locul unde se desfăşoară evenimentul, de muzică, însă fără invitaţi, petrecerile nu ar mai fi la fel.

Ştim cu toţii cât de greu este să mulţumim pe toată lumea. Însă, momentul în care le puteţi oferi atenţia şi respectul cuvenit este atunci când îi invitaţi la nuntă. În ziua respectivă, oricând de mult v-aţi dori, o să fie greu să petreceţi atâta timp cu fiecare în parte pe cât v-aţi dori.

Acesta va fi primul lor contact cu voi în raport cu evenimentul şi pentru ei, iar modul în care o veţi face, va spune multe. Veţi avea de invitat cu siguranţă multe persoane şi pe toţi vi-i doriţi aproape. Pe unii mai mult, pe alţii poate nu la fel de mult, însă de prezenţa lor depinde succesul evenimentului vostru. Iar evenimentul trebuie să fie un real succes.

Avantajele invitaţiilor digitale

  • Ai contact direct cu toţi invitaţii în orice moment
  • Îi poţi anunţa pe toţi imediat dacă se schimbă ceva ceva în planul nunţii tale, cum ar fi ora ceremoniei
  • Invitaţii au la dispoziţie harta locaţiei şi nu trebuie să mai explici fiecăruia în parte cum ajunge la petrecere, la biserică sau la cununia civilă
  • Pot confirma automat prezenta la eveniment. Nu mai trebuie să dai sute de telefoane şi să te încurci în liste.
  • Invitaţii pot verifica oricând dată şi ora evenimentului, dar şi timpul rămas până atunci (în zile). Invitaţiile se pot pierde.
  • Trăim în era tehnologiei şi toţi avem telefoane şi tablete. Ne dorim să evoluăm şi să găsim fericirea în orice. Trimite adresa site-ului tău prietenilor şi toţi vor putea simţi bucuria voastră pe parcursul pregătirilor!

Fii EcoFriendly. Împrieteneşte-te cu natura. Salvează hârtia, lemnul şi pădurile! Stă în puterea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *