Ioan Ovidiu Sabău, modest după victoria cu Farul Constanța – „Trebuie să salvez echipa”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Universitatea Cluj a ajuns la 3 succese la rând fără gol primit în SuperLiga, ardelenii reușind să învingă și liderul Farul Constanța (2-0) pe un gazon execrabil. Meritul principal este al lui Ioan Ovidiu Sabău, cel care a revitalizat echipa din Cluj.

Ioan Ovidiu SabauFoto: BRUNO FAHY / AFP / Profimedia

Universitatea Cluj, avânt puternic în SuperLiga – Rivala CFR poate profita de eșecul Farului

La momentul în care Ioan Ovidiu Sabău a preluat echipa, Universitatea Cluj se afla pe loc de baraj.

De atunci, ardelenii practică un fotbal ofensiv, spectaculos și de 5 etape sunt neînvinși în campionat.

La finalul meciului câștigat cu Farul Constanța, tehnicianul „șepcilor roșii” a fost destul de reținut și a discutat despre unicul obiectiv care îl poate relaxa la final de sezon.

„Un meci bun. Vreau să îi felicit pe jucători, au avut atitudine, au crezut că o pot bate pe Farul.

Nu mă așteptam să avem ritm, să construim pe un astfel de teren, să facem un pressing sus, să nu îi lăsăm să joace, știind că au un joc foarte bine pus la punct.

Tot respectul pentru felul în care s-au comportat astăzi. Deocamdată suntem departe. Obiectivul e foarte departe de a fi îndeplinit.

Ne bucurăm câteva zile și ne vom concentra pe ce avem de făcut.

Nu am nevoie de astfel de titluri. Pe umerii mei apasă o mare responsabilitate. Trebuie să salvez echipa. Când o voi vedea salvată, mă voi bucura și mă voi relaxa.

Nu cunosc aceste amănunte, dacă se va începe refacerea gazonului. Vom discuta cu cei din conducere, dacă vom juca toate meciurile în deplasare.

Nu îmi convine, dar asta e realitatea. S-a văzut ce înseamnă să joci acasă. Echipa are nevoie de acest imbold. Toți jucătorii au fost fantastici.” – a spus acesta, potrivit Digi Sport.

spot_imgspot_img