Ioana Maria Petrescu, celebră pentru momentul ”MTO”, pleacă din PRO România – Politic

Ioana Maria Petrescu, vicepreședinte al PRO România și fost ministru de Finanțe, a anunțat pe pagina de Facebook că pleacă din partidul lui Victor Ponta, transmițându-le colegilor că speră să îi convingă pe liderii partidului să ”refuze duplicitatea, oportunismul, trădarea si târguielile de culise”.

”Liderii de partid trebuie să genereze proiecte şi nu să manevreze pârghii obscure, invizibile publicului larg”, a subliniat Petrescu pe pagina sa de Facebook.

Petrescu, care a fost ministru de Finanțe în Cabinetul Ponta, a fost în mijlocul atenției și în legătură cu MTO, în timpul consultărilor din 2014, cu privire la reducerea CAS. Atunci, împreună cu Victor Ponta, a mers la Palatul Cotroceni, la discuții cu președintele Băsescu.

La afirmația președintelui Băsescu potrivit căreia România mai are de acoperit și MTO (Medium Term Objective), Ponta a părut încurcat, după care a răspuns că ”o să lucrăm la toate”.

Ministrul Finanțelor a susținut ca nu a abordat discuția MTO întrucât sunt întrebări la care nu putea răspunde ”în cinci minute, pe picior”, la Cotroceni.


Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *