Isoterm dărâmă mitul izolațiilor scumpe pentru casă

isoterm - evolutia in izolatii

Izolarea casei se poate realiza cu mai multe materiale. Mulți proprietari încă se feresc să folosească spumă invocând bugetul limitat, însă o izolație cu spumă poliuretanică are un preț deja accesibil.

Există deja o piață a izolației cu spumă poliuretanică

Isoterm este o companie care îndeplinește misiuni de aplicare a izolației din spumă pentru orice imobil, indiferent dacă este vorba de case sau alte construcții. Utilizând atât spumă poliuretanică cu celulă deschisă, cât și spumă cu celulă închisă, compania este capabilă să asigure:

  • izolația pardoselii, lucru care rezolvă definitiv un inconvenient major;
  • izolația pereților la exterior, cei aflați în contact cu mediul de afară;
  • izolația pereților la interior sau a celor interiori, sporind confortul;
  • izolația plafonului, păstrând căldura în interior pentru mai mult timp;
  • izolația mansardei/podului și acoperișului – eficientizarea întregii izolații.

Este unul dintre agenții economici care oferă servicii de izolare a imobilelor pulverizând spuma pe suprafețele dorite. Există o piață întreagă a spumei, atât de răspândită și de tradițională în Occident și încă necunoscută unei părți importante a publicului românesc.

Comparativ cu vata bazaltică sau vata de sticlă și cu plăcile de polistiren, varianta cu celulă deschisă (termoizolator bun, permeabilă, utilă pentru poduri și pardoseli) are un cost aproximativ egal. Iar varianta cu celulă închisă (izolator termic, hidro și fonic extrem de calitativ), având o densitate chiar și de cinci ori mai mare față de prima variantă, nu costă exagerat de mult, din contră!

Isoterm este dovada că prețul spumei este accesibil

O izolație cu spumă poliuretanică are un preț corect înainte de toate, indiferent de varianta folosită. Se simte puțin la buzunar faptul că se asigură izolarea casei cu celulă închisă pe pereți, dar diferența de cost se amortizează rapid prin reduceri simțitoare la factura de energie. Vara aparatul de aer condiționat va sta mai puțin pornit, iar iarna centrala va arde mai puțin gaz/ mai puține lemne/ mai puțini peleți.

Trebuie privit totul ca pe o investiție în casă. Este ineficient ca pereții să fie construiți din cărămidă de calitate și tratați cu substanțe speciale dacă izolația aplicată ulterior este una precară, cu punți termice, cu goluri, confortul termic neputând fi obținut.

Așadar, dacă vorbim de lucruri scumpe, ele sunt scumpe atât în raport cu valoarea pe care o au cât și legat de utilitatea acestora. Dacă discutăm de obiecte de artă, care nu ne țin de cald iarna și nici de răcoare vara, putem spune la o adică faptul că ele pot fi scumpe, dar când vorbim de izolația casei, aceasta nu poate fi scumpă, ci – trebuie să reformulăm – mai ridicată la preț.

Isoterm nu comunică pe site cu subiect și predicat lucrul acesta, în schimb face un lucru convingător: dovedește și întărește afirmațiile de mai sus prin prezentarea în detaliu a studiilor comparative, prin oferirea de detalii tehnice și de informații expuse cu drag pentru ca proprietarii care vor să își izoleze casa să aibă reperele adecvate. Pentru proprietari care să facă cunoștință cu spuma poliuretanică și să poată face aprecieri corecte în ceea ce o privește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *