Îți dorești un living mai relaxant? Descoperă câteva sfaturi pe care trebuie să le urmezi!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Casa ta trebuie să fie o oază de relaxare în care să te simți liniștit după o zi lungă și obositoare. Fiecare încăpere poate fi amenajată astfel încât să te facă să te simți confortabil, iar în ceea ce privește livingul este important să acorzi o atenție și mai mare. În living îți petreci cât mai mult timp atât singur cât și cu persoanele dragi ție, de aceea te ajutăm cu câteva sfaturi utile pentru a te bucura de un living relaxant:

  • Alege culorile potrivite

Cromatica livingului este foarte importantă dacă dorești să te bucuri de o stare profundă de relaxare. Recomandat este să optezi pentru culori calde, ele ajută ochiul să se odihnească, iar odată cu el, întreaga ta stare de spirit va fi mai calmă. Poți alege culori precum nuanțe de gri, violet și roz, cât și o gradație de la gri-alb la brown. Acestea inspiră atmosferă cozy și primitoare. Și albul va fi mereu o alegere reușită, nu obosește privirea și va arăta perfect în livingul tău. Evită nuanțele închise, precum roșu, portocaliu, maro, mov, toate acestea pot transmite o stare de agitație.

  • Optează pentru decorațiuni și piese de mobilier potrivite

Niciun dormitor nu ar fi complet fără câteva decorațiuni potrivite. Așadar, îți recomandăm ca din livingul tău să nu lipsească o biblioteca cu multe cărți pe care abia aștepți să le citești. Nu uita că este important să creezi și o zonă dedicată divertismentului, așa că în living poți amplasa cu televizor unde să te bucuri de filmele și serialele preferate. Iar pentru un aspect cald și plăcut ai nevoie de plante naturale, tablouri, perne colorate și confortabile, o măsuță pentru cafea. În ceea ce privește elementele decorative pentru pereți, specialiștii recomandă în living tablouri canvas cu peisaje, acestea completează perfect încăperea și te va ajuta să te relaxezi.

  • Decorează în stilul minimalist

Cel mai râvnit stil de amenajare pentru orice încăpere este cel minimalist. Acesta este mai degrabă un stil de viață, nu doar unul de amenajare interioară, deoarece încurajează utilitatea, simplitatea și bucuria pentru obiectele simple de care chiar ai nevoie.  De asemenea, stilul minimalist în design interior se diferențiază prin culori și mobilier specific, fiind caracterizat de simplitate și totodată modernitate. Toate aceste elemente contribuie la o stare de bine accentuată pe care o vei resimți de fiecare când îți petreci timpul în această încăpere.

În concluzie, este extrem de important ca locuința ta să fie pe placul tău, să te reprezinte și să simți că te poți relaxa în fiecare zi. Cu ajutorul sfaturilor prezentate anterior vei putea să exclami în fiecare zi „Casă dulce casă!”.

Sursa foto: Freepik.com

spot_imgspot_img