Iubita lui Dragnea, gest absolut fabulos după anunțul privind eliberarea! Ce a făcut imediat Irina Tănase – Capital

Zi mare pentru Liviu Dragnea! Tribunalul Giurgiu i-a acceptat eliberarea condiţionată din închisoare.

Reacţia Irinei Tănase

Iubita fostului lider PSD, Irina Tănase, a avut şi ea o primă reacţie în urma acestei veşti.

“Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a fost mesajul emoţionant transmis de către acesta, în direct la Antena 3.

Avocata lui Dragnea: S-a făcut dreptate (…) Există oameni cinstiți și judecători minunați

După ce Liviu Dragnea și-a expus cauza, joi, magistraţii de la Tribunalul Giurgiu au rămas în pronunţare cu privire la decizia de eliberare condiţionată. În final, aceştia au decis că fostul preşedinte al PSD poate fi eliberat din închisoare. Decizia este definitivă.

„Ce pot să vă spun mă bucur nespus că s-a făcut dreptate. Sunt foarte emoționată. O să mergem spre București și o să fie făcute toate documentele. Mă bucur foarte tare. Există oameni cinstiți și judecători minunați”, a declarat avocata Flavia Teodosiu, imediat după aflarea veştii.

Potrivit acesteia, se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile și în câteva ore Dragnea va ieși pe poarta Penitenciarului Rahova.

Dosarul lui Liviu Dragnea a fost trimis la Tribunalul Giurgiu după ce Curtea de Apel București a acceptat strămutarea procesului de la Tribunalul București. Judecătorii de Tribunalul Giurgiu au analizat cererea făcută de fostul lider PSD împotriva sentinței judecătoarei Mădălina Mirela Ştirbu de la Judecatoria Sectorului 5, care, în 27 aprilie 2021, a respins liberarea conditionata a fostului presedinte PSD, deși acesta îndeplinea toate condițiile pentru a putea fi eliberat.

Mesajul lui Dragnea către judecători

“Am constatat din motivarea pe fond că eu am toate criteriile îndeplinite și nu pot fi eliberat, cum vine asta? Singura problemă e că am dat acel interviu cu instalația din penitenciar și chiar am avut o pedeapsă suplimentară. Nu puteam să am un comportament diferit față de cel avut dinainte de a ajunge aici.

Cu decență și demnitate mi-am dus pedeapsa. Am muncit zilnic când mi s-a permis, am fost la cursuri, lunar am primit recompense, inclusiv iunie, iulie. Să judecați conform legii și să admiteți cererea de eliberare condiționată”, a spus Liviu Dragnea, joi, prin videoconferinţă, în timpul audierilor de la Tribunalul Giurgiu.

Sursa foto: INQUAM Photo, Octav Ganea

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *