Jandarm harghitean – înger păzitor pentru un copilaș de trei ani din Miercurea Ciuc

 

Calitate umană ori „defect” profesional?

Zicem noi, ambele! Iar mulțumită acestor calități un copil minor de 3 ani a fost redat într-un timp scurt tatălui său, povestesc cei de la Jandarmeria Harghita despre fapta bună a unui camarad de-al lor.

Întâmplarea a făcut ca în cursul zilei de ieri, pe la ora 19:00, plt. maj Grădinaru Corneliu, aflat în timpul liber, se plimba cu fiica lui pe bulevardul Frăției, din Miercurea Ciuc. La un moment dat a observat un copil ce se deplasa singur, dar pe care el îl știa din zona blocului unde locuiește. Jandarmul l-a oprit și l-a întrebat unde merge așa, singur. A aflat astfel că băiețelul a plecat neînsoțit din apropierea blocului unde locuia pentru a ajunge în parc. Subofițerul l-a contactat pe tatăl acestuia, care a venit într-un suflet pentru a-și recupera copilul.

(…)vreau să aduc mulțumiri instituției dumneavoastră și mai ales domnului Grădinaru Corneliu din cadrul IJJ Harghita cu privire la găsirea copilului meu (…). Menționez că l-am căutat pe copil cam 10 minute în zona blocului unde locuiesc, a spus tatăl copilului fericit că incidentul a trecut cu bine.

 

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *