Joe Biden, presat din Camera Reprezentanţilor să ofere mai mult sprijin militar Ucrainei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mike Turner din Ohio şi Mike McCaul din Texas au declarat într-un interviu comun la CNN că sprijinul bipartizan rămâne puternic pentru Ucraina.

McCaul, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, a avertizat că acoperirea sprijinului pentru Ucraina ar putea prelungi conflictul cu Rusia, ceea ce ar putea juca în avantajul Moscovei şi ar permite disidenţei antiucrainene să se dezvolte.

„Cu cât mai mult timp (oficialii administraţiei Biden) prelungesc acest lucru, ei fac jocul lui Putin. El vrea ca acesta să fie un război lung, prelungit, pentru că ştie că, potenţial… am putea pierde voinţa poporului american şi, prin urmare, a Congresului”, a declarat McCaul.

Întrebat dacă el crede că SUA iau în considerare trimiterea de avioane de luptă F-16 în Ucraina, el a răspuns: „Sper că da”, adăugând: „Cred că se creează un impuls pentru ca acest lucru să se întâmple”.

Turner, care prezidează Comisia pentru informaţii din Camera Reprezentanţilor, a apărat, de asemenea, sprijinul Congresului pentru Ucraina, în ciuda faptului că unii republicani din Camera Reprezentanţilor au co-semnat o rezoluţie „Ukraine Fatigue” care cere SUA să întrerupă ajutorul militar şi financiar.

Turner a echivalat rezoluţia cu o scrisoare a unor democraţi din Camera Reprezentanţilor care cereau Casei Albe să continue diplomaţia între Rusia şi Ucraina, scrisoare pe care semnatarii au retras-o la scurt timp după aceea.

Când Pamela Brown de la CNN a analizat diferenţele dintre scrisoarea retractată a democraţilor şi rezoluţia republicană de suspendare totală a finanţării Ucrainei, Turner a răspuns: „Nu poţi retrage o scrisoare dacă o aude Putin”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește News20 pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Nationalul, News20, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Nationalul. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Nationalul.

Conținutul website-ului www.news20.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea NEWS20. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@news20.ro.

spot_imgspot_img