Junior Rangerii continuă să descopere „aripile” Parcului Național Cheile Bicazului-Hășmaș

Administraţia Parcului Naţional Cheile Bicazului–Hășmaș, în parteneriat cu Asociaţia Gyilkosto Adventure a început implementarea proiectului intitulat: Junior Rangerii continuă să descopere „aripile” Parcului Național Cheile Bicazului-Hășmaș. Până acum, în cadrul acestui proiect au fost organizate prezentări în cursul lunilor mai și iunie în unităţi de învăţământ din comunele Sândominic şi Lăzarea, cu ocazia Zilei Biodiversităţii și Zilei Europene a Parcurilor, având tematica biodiversitatea, protecţia naturii, responsabilitatea faţă de mediul înconjurător şi prezentarea valorilor naturale a Parcului Național Cheile Bicazului–Hășmaș.
În continuare, în cursul lunii septembrie se va organiza o tabără de inelare a păsărilor pe o durată de zece zile, și o instruire tip Junior Ranger de trei zile în zona Lacului Roşu.
Proiectul este finanţat de Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány şi MOL România în cadrul Programului Spaţii Verzi, componenta Arii naturale protejate, ediţia 2019.sursa:Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș

Sursa: ZiarBicaz.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *