Justin Bieber anulează din nou concerte. ”O să fac o pauză”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Cântăreţul canadian Justin Bieber, care a dezvăluit în iunie că suferă de o boală neurologică, a anunțat marţi că îşi întrerupe din nou turneul mondial, care fusese deja amânat de două ori din cauza pandemiei de COVID-19.

Justin Bieber a concertat în BraziliaFoto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

La începutul lunii iunie, artistul în vârstă de 28 de ani a anunţat pe Instagram că suferă de sindromul Ramsay Hunt, o afecţiune neurologică rară care paralizează o parte a feţei şi care este cauzată de o reactivare a virusului varicela sau zona zoster, notează news.ro.

Justin Bieber şi-a întrerupt „Justice World Tour” timp de câteva săptămâni înainte de a reveni pe scena din Europa şi recent la marele festival Rock in Rio din Brazilia.

„În acest weekend am dat totul pentru brazilieni (dar) când am părăsit scenă eram epuizat şi mi-am dat seama că sănătatea mea trebuie să fie o prioritate”, a scris el pe Instagram.

„Aşa că o să fac o pauză în turneul meu, deocamdată (…) O să fie bine dar trebuie să mă odihnesc ca să mă simt mai bine”, a continuat cântăreţul, fără a oferi o dată de reluare a concertelor care urmau să aibă loc până în martie viitor.

Turneul lui Justin Bieber, care s-ar putea să nu se reia, a fost deja amânat de două ori din cauza pandemiei de COVID-19.

spot_imgspot_img