Larisa Iordache a făcut istorie la Cupa Mondială. Gimnasta a obținut aur la bârnă

Duminică, gimnasta Larisa Iordache a obținut  medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge, de la Cairo. Aceasta a obținut cea mai mare notă, 13.366, cu care a obţinut medalia de aur.

Sâmbătă, Larisa Iordache a fost medaliată şi cu bronz la paralele (13.166). Maria Holbură a fost doar rezervă în finale la bârnă şi sol, după ce în calificări a fost notată cu 11.200, respectiv 11.750.

Urmează să plece la Jocurile Olimpice din Tokyo

Larisa Iordache, împreună cu Maria Holbură şi Marian Drăgulescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar competiţia de la Cairo este ultima lor verificare înaintea plecării în Japonia.

În urmă cu câteva zile, gimnasta a precizat că se gândește la retragerea din sport dar că nu știe exact când o să facă acest pas.

“E destul de greu să spun când o să mă retrag. Am spus că trag anul acesta și o să trag o linie la finalul anului, să văd ce plusuri și minusuri aș avea dacă aș continua. Nu pot să zic că ar fi un final pentru mine în gimnastică pentru că nu știu ce va fi atunci.

Sunt șase luni de zile până la finalul anului. Corpul meu zice ‘Au!’ de multă vreme, dar nu prea îl bag în seamă. Încerc să mă fac bine cu diferite procedee din medicină: infiltrații, recuperări și așa mai departe”, a dezvăluit Larisa Iordache.