Le recomandă românilor cum să scape de presiunile făcute clasa politică – Capital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dan Puric, declarații incendiare: Le recomandă românilor ”să sară gardul” atunci când se confruntă cu restricțiile impuse de Guvern, pe fondul măsurilor sanitare împotriva Covid-19.

Puric spune că Guvernul și Președintele Iohannis reprezintă cea mai mare slăbiciune a poporului român.

Dan Puric, declarații incendiare. ”Clasa politică este letală”

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a vorbit duminică despre ce a însemnat pandemia de coronavirus în viziuna sa, dar şi despre traumele generate de această perioadă cu care s-a confruntat omenirea.

El a mărturisit cum a trăit şi resimțit pandemia de coronavirus. Marele actor spune că nu este împotriva vaccinării, ci este împotriva abuzurilor care s-au făcut în toată această perioadă.

“S-a dat ordin să se stingă, la cei care ascultă de ordine, pe unitate. Știți cu ce seamănă obligativitatea vaccinării, care, mă rog, nu este încă legalizată, dar va fi și asta nu o spun, Doamne ferește, pentru oamenii care s-au vaccinat, din varii motive. Eu vorbesc de clasa politică, de demersul politic.

Asta este clar, că e letală. La noi, la unitatea militară, acolo la 014-70, când nu ne dădeau bilet de voie plutonierii, să ieşim şi noi trei ore în oraş, ştiţi ce făceam? Și asta recomand poporului român, cu toată dragostea.

Săream gardul. Eu am mare încredere în lipsa de încredere a poporului român, în butaforiile politice. E totul atât de evident. Să vă uitați la următorul lucru. Ispite din astea penibile, de doi bani, de tip bolșevic, a început să semene vaccinul cu carnetul de partid. Știți că, cu carnetul de partid îți cumpărai și un televizor color.”, a declarat Dan Puric, la Antena 3.

”Interesele poporului român nu sunt reprezentate”

”Acum îi cheamă, penibil, cum să zic, aceste libertăți care sunt traumatizante pentru toți. În primul rând, s-a creat un conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive.

Dacă ai o minte limpede și responsabilă, din punct de vedere medical, epidemiologic, nu faci așa ceva, în contextul în care știi că vaccinul nu asigură imunitate, în contextul în care știi că un om vaccinat poate să transmită în continuare, deci astea sunt date obiective.

Nu îi aduni, decât dacă vrei să faci focare de infecție. Acum, nu toată țara e un dineu cu proști. A fost acolo un eveniment care a fost reprezentativ pentru cortexul acestor oameni care ne conduc. Ei transmit.

Asta este o realitate pe care nu o spun eu, o spun specialiștii. Lucrurile trebuiesc analizate şi văzute cu mai multă înţelepciune şi cu mai multă obiectivitate.

E clar că aceşti oameni sunt monitorizaţi politic. Spun cu durere în inimă, un Guvern sau Parlament, sau un preşedinte care este ales, el trebuie să reprezinte interesele acestui stat, interesele acestui popor.

Deocamdată, interesele poporului român nu sunt reprezentate. Din contră. Tot ceea ce au făcut în aceşti ultimi ani, s-a făcut împotriva poporului român.”, a mai spus el.

”Nu se poate fără o dezbatere la nivel științific”

”Să ştiţi că este un dublu front pe care vi l-am spus şi data trecută, acum câteva luni. Este un atac al virusului în zona biologică, unde ne distruge imunitatea şi este un atac al virusului ideologic, în zona imunităţii noastre sufleteşti.

Când se îmbolnăveşte un organism? Când există niște porți de intrare în acel organism, sau când factorii de apărare a acelui organism sunt dispăruți. Poarta de intrare pe care au făcut-o în organismul numit România, se numește Guvernul și Președinția.

E o poartă de intrare unde au intrat infecțiile.

Care sunt factorii de apărare ai unei țări? Conștiințele ei, intelectualii. Majoritatea sunt cumpărați sau adormiți, anesteziați.

Nu se poate, într-o situație de criză, fără o dezbatere la nivel științific. Toate mințile care au tras semnale de alarmă. Domnilor, se întâmplă niște lucruri ciudate. Este o altă paradigmă.

Nu este un virus normal. E altă paradigmă. El, din punct de vedere clinic, din punct de vedere al diagnosticului, al manifestării, al terapiei. E diferit totul”, a adăugat Dan Puric.

NEWS 2.0
www.news20.ro

spot_imgspot_img