Lidia Buble va participa la Asia Express. Cine va fi coechipiera sa – Capital

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Lidia Buble a anunțat că participa la Asia Express 4, o competiție pe care o aștepta de multă vreme. Artista susține că este o fire foarte competitivă însă nu știe cum va fi afectată de stres sau de epuizare.

E a mai adăugat că a acceptat ăs participe deoarece vrea să câștige și să arăte cât de mult poate. În ceea ce o privește pe partenera sa, vedeta susține că a ales-o pe sora ei, Estera, în contexutl în care, împreună, cele două sunt „Double Bubble Trouble’.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult.

Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, despre plecarea în Asia Express.

Cine va prezenta Asia Express 

De menționat este faptul că, Asia Express 4 va avea o serie de modificări în acest an. Pe lângă concurenții noi, și prezentatoarea reality show-ului va fi înlocuită. Irina Fodor a acceptat acestă propunere după ce soțul ei Răzvan Fodor a și câștigat ultimul sezon alături de colegul său, Sorin Bontea.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite’ va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia”, a spus soția lui Răzvan Fodor.

Totodată, aceasta a mai adăugat că deși îi este teamă de necunoscut și de provocări, poveștile concurenților au încurajat-o destul de mult. Irina Fodor s-a mobilizat deja acasă, chemând ambele bunici care urmează să îi preia din responsabilități.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei, în cele două luni cât voi fi plecată”.  a povestit Irina Fodor, noua prezentatoare Asia Express.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *