Liga Campionilor: CSM București, remiză cu Team Esbjerg – Posibilele adversare din play-off

CSM Bucureşti, campioana României la handbal feminin, a încheiat la egalitate, scor 29-29, meciul jucat împotriva echipei Team Esbjerg. Cu 10 goluri înscrise, Cristina Neagu a urcat pe primul loc în ierarhia marcatoarelor din Liga Campionilor.

Cristina NeaguFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristina Neagu, cu 94 de goluri, a devenit cea mai bună marcatoare a sezonului în Liga Campionilor – a depăşit-o pe Roberts (IK Savehof, 85 goluri).

Gruparea bucureșteană a încheiat Grupa A pe locul 5, iar în faza play-off-ului de calificare în sferturi va da peste ŢSKA Moscova sau Odense.

S-au mai disputat în Grupa A:

Buducnost – Podravka 27-21

Brest – Rostov 18-29

FTC Budapesta – Borussia 23-21

Clasament final:

1. Team Esbjerg 23 puncte

2. Rostov-Don 21

3. FTC Budapesta 17

4. Brest 17

5. CSM Bucureşti 15

6. Borussia 9

7. Buducnost 6

8. Podravka 2.

Ce spune regulamentul

Primele două clasate, Team Esbjerg şi Rostov-Don, s-au calificat direct în sferturile de finală ale competiţiei, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca în play-off, încrucişat cu cele din grupa B, în sistem dublă manşă eliminatorie.

CSM Bucureşti, de pe locul 5, va juca în compania echipei de pe locul 4 în grupa B, în 26-27 martie şi 2-3 aprilie, manşa tur pe teren propriu. Adversara va fi cunoscută după ultimele meciuri de duminică din grupa B, iar înaintea acestora locul 4 este ocupat de ŢSKA Moscova, susține News.ro.

Când va avea loc Turneul Final Four

Faza play-off va avea loc între 26 martie – 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie – 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *