Lionel Messi și marele neajuns al unei vieți în care are aproape tot ce-și poate dori – Fotbal

A avut ani la rândul lumea la picioarele sale și recunoaște că are tot ce-și poate dori un om de la viață. Cu toate acestea, Lionel Messi spune pentru presa spaniolă și care este lucrul care îi lipsește cu adevărat.

Lionel Messi este unul dintre cei mai iubiți sportivi de pe planetă, dar cu toate acestea argentinianul spune că îi lipsește ceva.

Ce i-ar putea totuși lipsi unei personalități precum Messi?

“Este adevărat, pot să mă consider pe bună dreptate o persoană norocoasă, am tot ce-mi doresc în această viață. Dar sunt momente în care mi-ar plăcea să fiu complet anonim, să pot să merg fără probleme la piață, la cinema sau la restaurant” – Lionel Messi pentru La Sexta.

“Sunt recunoscător pentru toată dragostea care îmi e arătată, e ceva fantastic, dar mai ales atunci când sunt cu copiii mei aș prefera să pot să trec neobservat”, a completat Lionel Messi pentru sursa citată.

Lionel Andres Messi a împlinit 33 de ani pe 24 iunie. A debutat la echipa mare a Barcelonei în 2004, iar de atunci a îmbrăcat doar tricoul formației blau-grana.

Alături de catalani, Messi a câștigat, printre altele, 10 titluri de campion al Spaniei, șase Cupe ale Spaniei, șapte Supercupe ale Spaniei, dar și 4 Champions League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *