LIVE BLOG | FC Voluntari – FCSB se joacă ACUM! Început curajos de partidă pentru elevii lui Teja. Asediu la poarta lui Vâtcă | News20


FC Voluntari – FCSB 0-0

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţînă, Răuţă – Gheorghe, Laudouni, Gadze – Tudorie
  • Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Leasă, Deac, Pîrcălab, F. Bălan, A. Bălan
  •  FCSB: Bălgrădean – Benzar, Nedelcu, Filip, Stan – Pintilii, Teixeira – Roman, Tănase, Coman – Hora
  • Rezerve: Vlad – Coman, Gnohere, Moruţan, Rusescu, Stoian, Zamfir

Minutul 8: Asediu la poarta ilfovenilor! Lucian Filip s-a trezit cu mingea la picior în interiorul careului şi încearcă un şut puternic cu stângul, dar Vâtcă respinge în corner şi păstrează tabela intactă. Început bun de partidă al elevilor lui Teja.


Minutul 5: Prima ocazie a vicecampioanei. Teixeira îşi încearcă norocul de la marginea careului, dar şutul său se duce mult pe lângă poarta lui Cosmin Vâtcă.


Minutul 1: Fluier de start la Voluntari!


17:23 Teja schimbă sistemul într-un meci în care e forţat să improvizeze în apărare, din cauza accidentărilor şi a suspendărilor. Bălaşa şi Planic sunt out, astfel că fundaşii centrali de conjunctură ai FCSB în meciul cu FC Voluntari vor fi Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu. În ceea ce priveşte sistemul, Teja intenţionează să joace 4-3-3, cu Pintilii, Teixeira şi Matei la mijloc, iar în atac surpriza va fi Roman, în timp ce Hora îl ţine în continuare pe bancă pe “Bizonul” Gnohere.

Echipa de start a FCSB, conform DigiSport: Bălgrădean – R.Benzar, Filip, Nedelcu, Stan – Pintilii, Teixeira, Matei – Roman, Hora, Tănase


Ultima etapă a sezonului regular opune două echipe aflate în situaţii opuse în clasament. FC Voluntari se clasează pe penultimul loc, 13, cu 20 de puncte, dar nu poate urca nici în cazul unui succes în faţa vicecampioanei. În meciurile din acest an a avut prestaţii mai bune, astfel că poate crea probleme şi în această seară.

De partea cealaltă, FCSB vrea să intre în play-off la o diferenţă cât mai mică de CFR Cluj. Se află pe locul 2, 48 de puncte, la 3 lungimi de ardeleni. Deşi are câţiva indisponibili, Mihai Teja este încrezător că jucătorii care vor fi folosiţi vor da totul pentru victorie.

Ne lipsesc câţiva jucători, dar noi avem un lot de calitate şi cei care îi vor înlocui se vor ridica la acelaşi nivel. Nu sunt improvizaţii foarte mari. Probabil Nedelcu o să fie în apărare. Nu am emoţii cu apărarea improvizată. Am avut meciuri grele cu echipe mai mici, dar nimic nu este uşor. Trebuie să avem o atitudine foarte bună şi să dăm maxim.

Putem să jucăm extraordinar şi să nu câştigăm sau invers. Atmosfera a fost mereu foarte bună la echipă. Am vorbit cu băieţii ca să ne păstrăm echilibrul. Nu trebuie să punem capul în pământ atunci când pierdem şi nici să fim explozivi când câştigăm”, a declarat Teja la conferinţa de presă.

În tur, FCSB s-a impus cu emoţii, 2-1 (Gnohere min. 52 şi 77/ Tudorie min. 86).

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *