LIVE Război în Ucraina, ziua 22: Biden îl numește în premieră pe Putin ”criminal de război” / Zelenski cere noi sancțiuni la adresa Rusiei / Teatrul din Mariupol, unde se adăposteau peste 1.000 de oameni, bombardat. „Este terorism pur!”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În cea de-a 22-a zi a războiului, tensiunile par să escaladeze. După bombardarea teatrului din Mariupol, unde se adăposteau între 1000-1200 de oameni, după ce bombardezi școli, clădiri rezidențiale sau grădinițe, nu ai cum sp te numești altfel decât criminal de război, ar fi spus președintele Biden, citat de oficiali americani.

22Foto: Hotnews

Cele mai importante informații de joi privind războiul din Ucraina sunt LIVETEXT pe HotNews.ro:

04:45Ministrul ucrainean de Externe: Tot ce avem nevoie din partea Vestului sunt „arme și sancțiuni. Restul îl facem noi!”

04:27Președintele Zelenski a transmis un nou mesaj imediat după miezul nopții: Vom rezista. Nu renunțăm!

04:10Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova a refuzat oferta de azil a preşedintelui francez Emmanuel Macron

01:20Ce spun voluntarii din Belarus care se alătură trupelor ucrainene

Pentru tânărul belarus Gleb Gunko, să meargă să lupte în Ucraina va fi o premieră. Dar cauza nu este ceva nou pentru el. De partea ucrainenilor, el intenționează, de asemenea, să lupte pentru libertatea țării sale, potrivit AFP și La Libre.

00:31Chiar își dorește Putin să aducă mercenari sirieni în Ucraina? De ce ar fi o notă proastă pentru Moscova

23:49Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO: „Cu 75% din forţele ruse blocate în Ucraina, nu anticipăm riscuri la adresa securităţii statelor aliate

23:36Imagini din satelit: Cuvântul ”COPII” (дeти) a fost scris pe două părți ale teatrului Mariupol înainte de bombardament

22:51Marina Ovsiannikova, ziarista rusă care a protestat anti-război în direct la TV, a vorbit la CNN: „Am vrut să arăt lumii că majoritatea ruşilor sunt împotriva războiului. Chiar dacă cred ce spune propaganda, ei sunt pacifişti, urăsc războiul”

spot_imgspot_img