LIVETEXT Atmosfera la sediile de campanie ale principalilor candidați: Optimism și la USR – PLUS, și la PSD / PSD-iștii se plâng că Bruynseels și Cumpănașu le-au furat voturi – Esential

Atmosferă de optimism la sediile USR-PLUS și PSD, ale căror candidați se bat pentru locul doi și intrarea în turul secund al alegerilor prezidențiale. USR-iștii sunt optimiști că Dan Bana intră în turul doi, în condițiile în care, spun ei, este umăr la umăr cu Dăncilă înaintea votului de seară, în care ies masiv tinerii la vot. Și staff-ul de campanie al lui Dăncilă este optimist, dar există nemulțumiri că s-au pierdut voturi din cauza candidaturilor lui Bruynseels și Cumpănașu.

Care era atmosfera la USR-PLUS, în jurul orei 19,00

Atmosferă optimistă la sediul Alianței USR-Plus. Deocamdată puțini dintre liderii Alianței sunt prezenți la sediu, dar toți spun ca Dan Barna are șanse la locul al doilea, care îl duce în turul doi al alegerilor. La sediul Alianței sunt acum Dacian Cioloș, Claudiu Năsui și Ionuț Moșteanu, dar și soția lui Dacian Cioloș, Valerie. Toți sunt optimiști că Dan Barna și Viorica Dăncilă sunt umăr la umăr în exit-poll-uri, iar voturile din orele serii pot face diferența în favoarea lui Dan Barna.

În jurul orei 19.26, la sediul Alianței USR-Plus a venit și Cristian Ghinea, care spune că în următoarea oră și jumătate un partid ce nu exista acum 3 ani și jumătate poate lăsa PSD în afara turului 2. La sediul USR-Plus mai sunt și Cătălin Drulă, șeful de campanie, și deputatul USR Cristina Prună. Dan Barna se lasă așteptat.

Sediul PSD

Staff-ul de campanie al PSD este optimist și crede că Viorica Dăncilă va intra în turul doi, chiar dacă social-democrații cred că procente ale candidatei lor au fost luate de Alexandru Cumpănașu și Ramona Ioana Bruynseels.

Viorica Dăncilă este împreună cu staff-ul de campanie la sediul PSD din Kiseleff din cursul dimineții, imediat după vot. Alături de ea sunt Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie, și secretarul general Mihai Fifor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *