LIVEVIDEO Simpatizanții AUR protestează din nou față de restricții. Au fost aduși și manifestanți din țară cu autocarele – Esential

Mai mulţi simpatizanţi AUR s-au adunat sâmbătă, la Piaţa Universităţii, unde se află şi liderul formaţiunii George Simion, pentru a protesta din nou faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei. Manifestanți s-au adunat și în Piaţa Victoriei. Lor li se alătura şi alţi protestatari sosiţi din ţară cu autocarele şi care vin din zona Bucur Obor, în marş, către centrul Capitalei, relatează News.ro.

”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii şi una de la manifestaţia pentru autostrăzi în zona Moldovei.

Protestatarii de la Piaţa Universiatăţii au drapele tricolore şi afişeaza un banner pe care scrie ”Libertate”. În Piaţa Victoriei sunt mai puţini manifestanţi, însă lor li se alătură oameni veniţi din ţară cu autocarele şi care apoi eu venit în marş în Piaţa Victoriei. Cei sosiţi cu autocarele afirmă că sunt din Iaşi şi Bacău, poartă drapele, cruci şi icoane. Unii dintre ei declară că îşi vor înapoi ”dreptul de a respira liber” şi revenirea la viaţa normală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *