Liviu Dragnea a fost vaccinat în închisoare anti-Covid-19! Ce ser i-a fost administrat – Capital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Liviu Dragnea a fost vaccinat în închisoare anti-Covid-19! Trebuie precizat că fostul lider al PSD s-a plâns în nenumărate rânduri că în închisoare i s-a încălcat atât  dreptul la muncă, dar și cel la asistență și îngrijire medicală.

Inclusiv în legătură cu depistarea sa ca fiind pozitiv la testul pentru Covid-19 au existat acuze legate de încălcarea drepturilor.

Liviu Dragnea a fost vaccinat în închisoare anti-Covid-19! A primit Pfizer

Liviu Dragnea a fost vaccinat cu serul anti-COVID Pfizer. Vaccinarea fostului lider PSD a fost efectuată în cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa, potrivit alephnews.ro.

Magistrații Tribunalului București au judecat pe 25 mai 2021 cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea și au rămas în pronunțare.

Liviu Dragnea află joi dacă va fi eliberat din închisoare, la fix doi ani de la condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

La dezbaterile de miercuri, Liviu Dragnea a fost asistat de avocata Flavia Teodosiu, el nefiind prezent în sala de judecată, dar a fost audiat prin videoconferinţă.

La începutul procesului, judecătorul care se ocupă de acest caz a anunţat că nu există un sistem de comunicaţie cu monitor în sala de judecată, astfel încât Dragnea a fost audiat cu ajutorul unei tablete.

A  încercat să amâne procesul

Avocata Flavia Teodosiu a încercat să amâne procesul, pe motiv că a depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de strămutare a procesului, însă solicitarea de amânare a fost respinsă.

“Să nu riscăm ca, dacă se admite prezumtiv cererea de strămutare, să fie desfiinţată această decizie. Dânsul apreciază că poate să mai stea şi nu cere judecarea astăzi. Solicitarea noastră este mai mult decât întemeiată. Nu solicităm suspendarea, ci doar amânarea”, a spus avocata.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

NEWS 2.0
www.news20.ro

spot_imgspot_img